Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Tratamente profesionale pentru păr: cum să îți hidratezi și fortifici parul

Tratamente profesionale pentru păr: cum să îți hidratezi și fortifici parul

Frumusețea unui păr sănătos și strălucitor este dorința multora dintre noi. Pe măsură ce viața ne expune la factori de stres, tratamente chimice și zile aglomerate, părul nostru poate suferi. Din fericire, tratamentele profesionale pentru păr sunt un remediu care se pot aplica atât acasă, cât și în saloanele specializate.  

Ce înseamnă un tratament profesional pentru păr? Este secretul la care visăm pentru a ne hidrata și a ne fortifica părul, pentru a-i reda strălucirea și vitalitatea. Magazinul nostru online vă oferă o gamă impresionantă de produse de înaltă calitate, printre care se numără tratamentul Botox, masca de păr hidratantă, șamponul anti cădere și masca restructurantă.  

În cele ce urmează îți dezvăluim beneficiile tratamentelor, cum alegi produsele potrivite pentru părul tău și cum poți aplica tratamentele chiar de acasă. Stai cu noi pentru a afla secretele unui păr sănătos și strălucitor
 

De ce ai nevoie de tratamente profesionale pentru păr? 

Există numeroase motive pentru care atât femeile, cât și bărbații au nevoie de un tratament pentru păr. Unele dintre ele sunt de natură genetică, altele sunt reacții ale scalpului și părului la factorii externi sau chiar interni (stres sau alte afecțiuni). 
 

Pentru hidratarea și refacerea părului 

În timp, părul poate deveni uscat, tern și fragil, din cauza factorilor de mediu. Totodată, expunerea la căldură sau la tratamente chimice precum decolorare sau vopsire pot duce la același rezultat. De aceea, este recomandată aplicarea unui tratament pentru hidratare și vopsirea în saloane specializate (specialiștii vor știi exact cum să dozeze produsele pentru părul tău și te vor sfătui pentru ca el să nu aibă de suferit). 
 

Pentru fortificarea și prevenirea căderii 

Căderea părului are diverse motive ascunse, însă cele mai comune dintre ele sunt stresul, predispunerea genetică sau carențe de vitamina D. Unele dintre ele se pot combate medicamentos (vitamina D), însă pentru celelalte vei avea nevoie de mai mult decât atât - de tratamente speciale, fiole aplicate în saloane sau chiar injectarea cu plasmă. 
 

Menținerea culorii 

Culorile deschise, în special blondurile au nevoie de mai multe sesiuni de decolorare și vopsire. Din această cauză părul se deteriorează din ce în ce mai mult, de la o ședință la alta, dacă nu acționezi la timp. Tratamentele pentru menținerea culorii au în componență ingrediente cheie pentru fortificarea părului

Îmbunătățirea sănătății scalpului 

Diferite afecțiuni ale scalpului, precum dermatita, pot avea efecte negative asupra firului de păr. Acesta poate deveni fragil, mai subțire și predispus la rupere sau cădere. Tratarea acestor tipuri de afecțiuni se poate face fie medicamentos, fie prin tratamente aplicate direct pe scalp și un proces riguros de spălare a scalpului. 

Majoritatea tratamentelor profesionale sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În general, tipul și nevoile de îngrijire ale părului nu depind de sexul persoanei, ci de tipul de păr și de problemele individuale. 

Este important să îți cunoști tipul de păr (poți identifica citind acest articol de tip de păr ai) și problemele specifice pe care le poți avea. Unele produse sunt formulate specific pentru anumite probleme, pe când altele sunt de larg consum și pot aborda mai multe probleme.  
 

Cum faci alegerea potrivită atunci când vine vorba despre tratamentul de păr? 

Alegerea tratamentului de păr este primul pas după identificarea problemei pe care o ai. Putem vorbi aici despre tratamentul botox pentru păr, despre tratament pentru restructurare, anti-cădere sau menținerea culorii. În funcție de specificul fiecărui tratament, te sfătuim să urmezi recomandarea de aplicare acasă sau la salon. 
 

Tratamentul botox pentru păr 

Tratamentul cu botox are ca scop principal hidratarea și revigorarea părului uscat și deteriorat. Este special creat pentru a umple cuticulele de păr și pentru a-i oferi strălucire și hidratare. Poate reduce semnificativ aspectul vârfurilor despicate și face părul mai ușor de coafat. Este potrivit pentru persoanele cu părul uscat sau foarte deteriorat. Dacă utilizezi un astfel de tratament, este bine de știut că trebuie să folosești toate componentele sale pentru rezultatul dorit: șampon, mască, lapte sau fiole. După cum bănuiești, șamponul și masca se aplică conform procedurilor uzuale pentru aceste produse. Laptele de păr și fiolele au însă un efect de boost instantaneu pentru părul fragil. Se aplică după masca de păr, pe lungimi și nu se clătesc.  
 

Kit pentru restructurarea părului cu keratină 

Deși majoritatea tratamentelor cu keratină se aplică în salon, există o varianta prietenoasă cu părul, pe care o poți aplica din confortul casei: șamponul și masca pentru restructurarea părului, cu keratină. Kitul este recomandat pentru toate tipurile de păr și îi oferă o îngrijire completă deoarece contribuie la refacerea echilibrului firului de păr, prin oferirea de particule de keratină. Împreună cu masca, au efecte vizibile de la prima aplicare.  

Tot pentru restructurarea părului există și fiolele ANTIAGE. Deși sunt disponibile pentru achiziționarea din magazinul online, îți recomandăm să nu le aplici acasă. Ele sunt destinate uzului profesional, sunt puternice și trebuie aplicate de către o persoană specializată. Contribuie la regenerarea, restructurarea și redarea strălucirii părului. Principiile active care stau la baza fiolelor sunt: colagen, aloe vera, vitamina E, Keratina și cereale. 
 

Kit pentru menținerea culorii părului 

Întocmai cum spuneam și mai sus, părul blond și în general cel deschis la culoare are nevoie de tratamente specifice și constante. Masca SIMPLY BLOND pentru părul blond hrănește și revitalizează firul de păr, având la bază un complex format din ulei de macadamia, elastină și proteină din lapte. Poate fi utilizat de acasă pentru păstrarea sănătății părului blond și pentru menținerea culorii. 

Totodată și gama SHOT oferă aceleași rezultate, printr-un kit format din șampon și mască. Scalpul este curățat în profunzime și părul este hidratat, datorită ceramidelor, laptelui manoi, uleiului de mango și a vitaminei F. 

De asemenea, pentru un plus de protecție părului vopsit și decolorat, poți opta pentru tratamentul profesional de reechilibrare a scalpului REBALANCING PRO. Are rolul de a purifica pielea, eliminând reziduurile tratamentelor alcaline. Hrănește părul profund datorită extractului din uleiul de măsline și a proteinelor din grâu. 
 

Tratament anti-cădere 

Dacă te confrunți cu căderea părului cauzată de diferiți factori externi, îți poți pune încrederea în gata ERGOVIT by SHOT. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima utilizare, cu mai puține fire lăsate pe perie. Este indicat pentru părul uscat, degradat, fragil sau stresat și stimulează creșterea firelor de păr. La baza rezultatelor lui stau cafeina, ginsengul și uleiurile esențiale. Gama de produse profesionale care combate căderea părului este recomandă pentru toate tipurile de păr, dar în special pentru cel cu tendințe de cădere. 
  

Sfaturi pentru menținerea unui păr sănătos 

Deși tratamentele pentru păr sunt folositoare și aduc rezultate rapide care durează pe termen lung, sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont, legate de comportamentul și stilul tău de viață: 

  • Hidratează-te corespunzător pentru a menține scalpul hidratat 

  • Creează-ți o dietă bogată în proteine, vitamine și minerale esențiale 

  • Evită folosirea frecventă a aparaturilor care oferă un exces de căldură părului 

  • Nu te spăla pe cap prea des și nu folosi produse cosmetice pentru păr prea des 

  • Protejează-ți termic părul înainte de uscare sau coafare 

  • Folosește produse potrivite tipului tău de păr 

  • Mergi regulat la hairstilist pentru tunderea vârfurilor 

  • Redu, pe cât posibil, episoadele stresante din viața ta 

Investiția în sănătatea și frumusețea părului tău este un pas mic, dar extrem de important. Ia-ți timpul de care ai nevoie pentru a alege produsele potrivite, pentru a testa dacă acestea se potrivesc într-adevăr părului și scalpului tău. Te invităm să descoperi întreaga gamă de produse profesionale pentru păr și îți stăm la dispoziție pentru sfaturi legate de menținerea unui păr sănătos zi de zi! 

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!