Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Transformă călătoria părului tău: înțelege și combate căderea părului

Transformă călătoria părului tău: înțelege și combate căderea părului

Căderea părului poate fi un subiect sensibil, dar este o provocare comună, care dă bătăi de cap multor persoane. Îți propunem astăzi să citești un ghid complet, care te va purta prin călătoria spre a-ți descoperi părul și a înțelege cum poți să tratezi căderea părului. De asemenea, îți oferim 3 soluții care pot contribui la obținerea unui păr mai sănătos - șampon, balsam și fiole. 
 

Să înțelegem cauzele căderii părului și cum o putem preveni 

Înțelegerea problemei căderii părului implică, desigur, cunoașterea paletei de cauze care pot determina acest lucru, metode de prevenție și tratamentele pe care le ai la dispoziție. 

Cauze ale căderii părului 

Deși sunt variate, majoritatea persoanelor care se confruntă cu această problemă vorbesc despre câteva cauze comune: factori ereditari, schimbări hormonale (precum sarcina sau menopauza), stresul, dieta, posibile deficiențe (vitamine, minerale). În plus, adăugăm pe listă folosirea de produse agresive cu părul, coafuri incorect realizate, tratamente medicale efectuate sau infecții fungice ale scalpului. 

Prevenirea căderii părului 

În timp ce nu toate formele de cădere ale părului pot fi prevenite, îți prezentăm câțiva pași pe care îi poți urmări pentru menținerea unui păr sănătos. Cele mai importante dintre ele sunt: stabilirea unei diete echilibrate, fără deficit caloric, care să întrunească aportul necesar de proteine, fier și carbohidrați. De asemenea, managementul stresului este un aspect extrem de important, întrucât el are aproape cea mai mare influență în căderea părului. Evitarea produselor dăunătoare, folosirea produselor pentru protecție termică atunci când se folosește placa de păr, uscătorul sau ondulatorul, precum și folosirea aerului rece în timpul uscării sunt alte aspecte de care este important să ții cont pentru un păr bogat și sănătos. 

Tratamentele care previn căderea părului sunt numeroase și pot ajuta semnificativ în acest proces, însă trebuie oferite de către medicul specialist. El poate diagnostica tipul de cădere a părului cu care te confrunți și poate, de asemenea, să stabilească tratamentul de care ai nevoie, ținând cont de istoricul tău medical și de diverși factori ereditari și comportamentali. 
 

Depășește cele mai comune preconcepții despre căderea părului 

Căderea părului este moștenită ereditar, doar din partea mamei. Greșit! 

Alopecia, atât la femei, cât și la bărbați, este influențată genetic atât din partea mamei, cât și din partea tatălui. Patternul după care se transmite alopecia este complex, întrucât implică multe studii genetice. Totuși, acestea nu au acuratețe 100%, întrucât depinde de răspunsul corpului tău la hormoni.  

Șamponarea frecventă duce la căderea părului. Greșit! 

Șamponarea regulată nu are o cauză directă în căderea părului. De fapt... menținerea scalpului curat și sănătos poate stârni creșterea părului, prevenind formarea mătreții sau infecțiilor scalpului. Este important însă să facem diferența dintre căderea normală și controlată a părului, ca parte a ciclului de creștere și regenerare și căderea reală, cauzată de probleme care au diferite cauze. 

Purtarea pălăriilor cauzează chelirea sau agravează pierderea părului. Nimic mai greșit! 

Nu există studii științifice care să demonstreze că purtarea pălăriilor sau a căciulilor duc la o pierdere semnificativă a părului. Aceste accesorii nu restricționează accesul sângelui către foliculul de păr (unul dintre motivele care provoacă căderea părului). 

Înțelegerea acestor concepții greșite este importantă atunci când ne dorim să luptăm cu căderea părului. Este întotdeauna recomandat să consultați profesioniști sa dermatologi pentru îndrumări și recomandări personalizate legate de căderea părului. 
 

Ce soluții îți oferă Visuel 

Metodele eficiente de combatere a căderii părului includ produsele care conțin ingrediente precum keratină, biotină și zinc, având o contribuție semnificativă în întărirea firelor de păr și regenerarea lui.  

Setul tratament împotriva căderii părului 

Este format din două produse esențiale în lupta contra căderii părului. Șamponul lucrează intens la curățarea scalpului și oferă nutrienții necesari unui păr sănătos. Acționează direct la rădăcină și stimulează creșterea părului. 

Fiolele contribuie la creșterea densității capilare, fiind, în fond, un complex de vitamine pentru scalp, precum: vitamina E - hrănește celulele, vitamina F- acționează asupra uscării și descurcă părul, vitamina B5 - tratează procesele inflamatorii care pot apărea la nivelul scalpului, cofeina - întărește rădăcinile slăbite pentru a fortifica firele de păr. 

Setul ERGOVIT SHOT 

Conține 3 produse pe care trebuie să le folosești împreună, pentru a intensifica efectul lor. Șamponul ajută la purificarea fibrei capilare și este un adjuvant în procesul de cădere al părului. În plus, prin masarea din timpul spălării, favorizează creșterea părului. În timp ce cureți scalpul, acesta va fi și protejat, deoarece formula ușoară este delicată cu pielea, neavând parabeni, silicon sau SLES. 

Loțiunea anticădere conține cafeină, ginseng și uleiuri esențiale ce vascularizează bulbul. Astfel, părul va crește mai repede și va fi mai sănătos și puternic. De asemenea, nici acest produs nu conține parabeni, silicon sau SLES. 

Ultimul produs din set, dar nu cel din urmă, este fiola anticădere. Cu aceleași substanțe active, va ajuta părul să își ia doza de keratină necesară pentru a avea un aspect sănătos și lucios. Fiolele se recomandă tuturor tipurilor de păr, atunci când te confrunți cu alopecia. 

Gama de produse anticădere a părului este variată și te invităm să o descoperi aici




 


Curiozități despre căderea părului: tu le știai? 

  • Căderea părului nu este doar pe bază genetică: stresul, dieta și pastilele pe care le utilizezi contribuie la pierderea părului.  

  • Căderea părului este un proces natural: este normal să pierzi între 50 și 100 fire de păr în fiecare zi. Primăvara și toamna este posibil ca acest număr să crească, întrucât aceasta este perioada de regenerare a părului 

  • Nu orice cădere a părului este permanentă: căderile provocare de stres sunt pentru o durată scurtă de timp, însă nu este nimic ce nu se poate trata 

  • Căderea părului afectează pe oricine: deși am fi tentați să spunem că este mai întâlnită la femei, este doar un mit! Poate afecta atât copii, cât și adulți sau vârstnici, indiferent de genă. 

În concluzie, înțelegerea și abordarea problemei căderii părului necesită mult timp pentru a acumula cunoștințe și o părere medicală! Întrucât poate fi din multiple cauze, abordarea este foarte importantă. Fie că este vorba de șampoane hrănitoare, tratamente direcționate sau modificări ale dietei, există numeroase modalități de a combate căderea părului. Este important să te gândești critic la cauzele căderii părului și să alegi produse și practici care se aliniază nevoilor tale specifice. 

Te confrunți cu căderea părului! Acționează de acum și explorează gama noastră de produse.  

Ai nevoie de consultanță? Scrie-ne un email la: contact@visuel.ro sau apelează-ne: 0720033996. 

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!