Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Cele mai bune uscătoare de păr după calitate / performanță / design

Cele mai bune uscătoare de păr după calitate / performanță / design

Fiecare zi în plus înseamnă un nou pas pentru tehnologie și, implicit, pentru inovație. Rutina zilnică de îngrijire nu este mai prejos! Un element esențial al acesteia este îngrijirea părului - de la spălare, uscare și până la coafare. Astăzi avem acces la o gamă largă de produse profesionale potrivite pentru uzul casnic, cu care poți avea rezultate ca la salon, din confortul casei tale. Uscătoarele de păr se numără, desigur, printre ele. Rămâi aproape să descoperi feon-urile pe care ți le punem la dispoziție prin intermediul magazinului nostru online, care sunt caracteristicele cheie, performanțele și avantajele lor. Astfel, atunci când ai nevoie de un produs profesional, dar accesibil, pentru uz casnic sau salon, să știi care este cel potrivit pentru tine! 
 

Uscătoare profesionale pentru saloane și barbershopuri 

Un feon profesional înseamnă o investiție, nu o cheltuială! Investiția se traduce în timp mai puțin petrecut pentru uscarea părului, eliminarea ionilor pentru un coafat facil și în fidelizarea clienților datorită experiențelor pozitive din salonul tău. Acest tip de investiție este cu atât mai valoroasă cu cât o faci pe o perioadă îndelungată de timp. Cu siguranță vei dori să te bucuri de produsul cumpărat mai mulți ani. Diferențele dintre uscătoarele de păr profesionale și cele casnice sunt puterea și viteza, durabilitatea, tehnologia avansată, control mult mai precis al temperaturii și al fluxului de aer și, desigur, să nu uităm de greutate! Un uscător ușor este mult mai util în saloane.  

Atunci când alegi un uscător de păr pentru salon, ia în considerare aspectele de mai sus. Îți oferim top 3 cele mai bune uscătoare pe care le poți achiziționa din magazinul nostru online, potrivite pentru salonul tău de coafură sau frizerie. 
 

Upgrade: uscătoarele Alpha 



Cu scopul de a crea un uscător de păr care să dureze și să fie potrivit pentru profesioniștii din domeniu, Upgrade a reunit toate tehnologiile în uscătoarele Alpha: Alpha Compact și Alpha Code. Ambele modele au motor pe inducție exclusiv Upgrade Long live pe curent continuu DC. Acest lucru garantează minim 1000 de ore de muncă. Puterea uscătoarelor este de 2000W, cu 2 trepte de viteză și 2 (Code) sau 3 (Compact) trepte de căldură. Ambele uscătoare au concentrator de aer și funcție de aer rece, o lungime considerabilă a cablului (3m), ideal pentru a te roti în jurul clienților în timpul procesului de uscare. Finisajele sunt din cauciuc soft touch, plăcut la atingere, care oferă un plus de aderență în timpul utilizării. 


 

Gamma Piu: uscătorul Relax Power  



Gamma Piu inovează și caută noi modalități de a aduce în fața te produse tot mai bune. Uscătorul Relax Power este alegerea ideală pentru momentele în care cauți un rezultat rapid. Are o putere de 2750W și un voltaj dublu. Fiind un model compact, este ideal pentru a economisi spațiu atunci când îl depozitezi. Vine dotat cu 2 concentratoare de aer, funcție pentru aerul rece și un cablu lung de 2,7m. Funcția ionică permite părului să se usuce fără a se electriza, făcând astfel și coafatul mult mai ușor. Este potrivit pentru coafor și frizerii. 


 

Gordon: uscătorul Gordon pentru barbershops 



Datorită designului său, uscătorul Gordon este conceput pentru barbershopuri, însă nu îl excludem nici de pe lista saloanelor de coafură, datorită caracteristicilor performante pe care le are. Pentru un control mai bun al temperaturii este realizat din turmalină, cu un comutator de aer rece și cu tehnologie ionizantă pentru formarea ionilor negativi. După uscare, părul va deveni strălucitor, mătăsos și mai sănătos. Acest uscător are o putere de 2000W și un voltaj dublu, iar designul ergonomic garantează un control mai bun al produsului în timpul uscării pentru rezultate impecabile.  





 

Uscătoare profesionale pentru uzul casnic 

Alegerea unui uscător pentru păr nu este o sarcină atât de ușoară. Având în vedere că dorești să-l folosești o perioadă îndelungată, trebuie să iei în calcul câțiva factori, precum: eficiența energetică, puterea, bugetul disponibil, spațiul de depozitare. Îți prezentăm 2 variante prietenoase cu bugetul, rezistente, cu caracteristici profesionale, pe care le poți achiziționa pentru uzul casnic. 
 

Labor Pro: Uscătoarele ZERO 




Experiența celor de la Labor Pro se vede în performanțele produselor pe care le distribuie. Gama de uscătoare ZERO este potrivită pentru uzul casnic, iar bugetul de care ai nevoie pentru a-l achiziționa este de partea ta! Sunt disponibile în 3 culori: turcoaz, roz, mov, lila și negru. Uscătoarele dispun de 3 nivele de temperatură, 2 trepte de viteză și un comutator pentru aerul rece. Puterea lor este de 1800W, mai mult decât suficientă pentru uzul casnic. Lungimea cablului este de 2,5m – ideal pentru a fi folosit în apropiere de o oglindă.  




 

Fluo: Uscătoarele colorate Gettin Fluo 





Menținem tonusul colorat și îți prezentăm uscătoarele Gettin Fluo, disponibile în 4 nuanțe fluorescente: roz, verde, galben și portocaliu. Puterea lor este tot de 1800W, ceea ce le face potrivite pentru uzul casnic. 2 trepte de viteză și 3 nivele de temperatură și un buton pentru aerul rece: tot ceea ce îți poți dori de la un uscător profesional, la un preț accesibil, numai bun pentru utilizarea din confortul casei. 





 

Mini-uscătoare pentru călătorii 

Atunci când pleci în călătorii, spațiul din bagaj este limitat. Drept urmare, ai nevoie de un uscător de păr mic, pe care să îl poți strecura printre celelalte lucruri din bagaj. Deși puterea este, de obicei, mai mică în cazul uscătoarelor mini, vor face față să usuce chiar și părul lung și des. Atunci când achiziționezi un uscător pentru călătorii, ține cont de raportul prețului în comparație cu numărul călătoriilor tale. Dacă știi că ești o persoană care călătorește des, investește într-un uscător mini performant. În cazul gamelor mini din magazinul nostru online, nu trebuie să îți faci grijă de aspectul banilor și al calității. Îți prezentăm 2 uscătoare potrivite pentru călătorii, la prețuri mai mult decât accesibile, cu performanțe ridicate. 

Fluo: mini-uscătoarele colorate Gettin Fluo 





Aceleași culori vibrante ca și la varianta maxi a produsului, cu caracteristici performante comasate într-un aparat de 2 ori mai mic! Deși are doar 14cm lungime, are 2 trepte de viteză, 1 concentrator de aer, cablu de 1,8m și o putere de 1200W. Este dispus într-un set, cu un difuzor pentru păr - numai bun pentru a da volum părului chiar și în vacanțe!  





 

Labor Pro: mini-uscătorul UFO 




Să fie un obiect zburător neidentificat? Noi spunem că este doar un super-uscător de păr pentru călătorii, care poate fi ascuns în orice bagaj. Are un design fresh și colorat, este compact și ușor de manevrat. Cele 2 reglaje de temperatură te vor ajuta să obții look-ul dorit fără a dăuna părului, iar materialul exterior din cauciuc soft te vor ajuta să îl manevrezi mai ușor, datorită aderenței. Deși are doar 1000W, îl poți folosi pentru toate tipurile de păr. Este performant din punct de vedere energetic, deci îl putem cataloga ca și fiind economic, atât cu bugetul de achiziție, cât și cu facturile la curent. 

 

Uscătoarele de păr sunt mai mult decât un instrument pentru uscare. Sunt, în fond, un partener pentru părul sănătos. Ține cont de următoarele caracteristici atunci când achiziționezi un feon: putere, dimensiune, greutate, funcții și material și îți vei proteja investiția pentru mult timp! 

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!