Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Idei CADOURI pentru VALENTINE DAY

Idei CADOURI pentru VALENTINE DAY

Iubirea plutește în aer, iar ziua îndrăgostiților este chiar la colț! Pe măsură ce se apropie, căutarea cadoului perfect pentru a-ți exprima iubirea și aprecierea începe. Nu ai inspirație pentru cadou? Nu te teme! Am pregătit un ghid cuprinzător de cadouri pentru a face cumpărăturile de ziua îndrăgostiților mai ușoare. 

Chiar dacă partenerul tău este (sau nu) un entuziast al îngrijirii pielii sau este, pur și simplu, o persoană care apreciază îngrijirea și își dorește să aibă o imagine ireproșabilă întotdeauna, am selecționat o gamă de produse de frumusețe care cu siguranță îi vor aduce un zâmbet pe față. Găsirea cadoului perfect este acum mai ușoară ca niciodată, la câteva click-uri distanță! 

Dar... asta nu e tot! Deși februarie este despre ziua îndrăgostiților, este o ocazie bună pentru a sărbători dragostea în toate formele ei. Astfel, am extins ghidul de cadouri pentru ca acesta să cuprindă și idei pentru prieteni, membri ai familiei și... de ce nu, pentru un răsfăț personal bine meritat! Până la urmă... și iubirea de sine este importantă, nu-i așa? 
 

H2: Cadouri potrivite pentru oricine! 

Doamnelor, știm cât de important este să vă simțiți strălucitoare și iubite în această ocazie specială. Ghidul nostru de cadouri include o colecție uimitoare de produse de îngrijire a părului, syling și îngrijire corporală care vă vor ajuta să obțineți strălucirea naturală dorită.  

Pentru domni, am ales cu grijă o varietate de produse de îngrijire personală care nu doar că îi vor ajuta să își îmbunătățească rutina de îngrijire, ci îi vor face să se simtă încrezători și frumoși. De la kit-uri sofisticate de bărbierit la uleiuri hrănitoare pentru barbă, selecția noastră se îndreaptă spre răsfățare și îmbunătățirea farmecului natural. 
 

 H3: Descoperă ideile de cadou pentru femei 

Ziua Îndrăgostiților este momentul perfect pentru a-i arăta doamnei speciale din viața ta cât de mult o iubești. Și ce modalitate mai bună de a face asta decât cu darul frumuseții? Selecția noastră atentă de produse pentru îngrijirea pielii, a părului și soluțiile profesionale pentru coafare are ceva de oferit pentru orice femeie! Fie că este o minimalistă sau iubește un aspect complet glam. Răsfăț-o cu un cadou de frumusețe luxos, la fel de unic ca ea. 

set-mini-placa-mini-ondulator-gold-labor-pro-visuel-beautyshop-produse-profesionale-coafură [1]
Set mini placă + mini ondulator GOLD: Setul potrivit pentru călătorii - conține o mini placă pentru păr și o husă individuală pentru fiecare dintre ele. Învelișul produselor este din turmalină, pentru a asigura o distribuție uniformă a căldurii. Atât placa, cât și ondulatorul, pot fi utilizate pentru toate tipurile de păr, însă sunt mai recomandate părului aspru, pentru că emite ioni negativi, care previn electrizarea părului. 
 

set-cadou-femei-botanical-wellness-green-pentru-corp-gel-dus-lotiune-corp-lumanare-visuel-beauty-expert [1]
Set cadou femei BOTANICAL WELLNESS – GREEN: Setul conține 3 produse: gel de dus 180 ml, loțiune de corp 120 ml, lumânare parfumată. Este setul ideal care promite momente de relaxare pentru orice persoană care se va bucura de el. Îl recomandăm femeilor care apreciază îngrijirea naturală a corpului și o aromă subtilă, precum cea a lotusului. 
 

set-cadou-lovely-placa-perie-par-visuel-beauty-shop-produse-profesionale-de-infrumusetare-dotari-saloane-infrumusetare [1]
Set cadou LOVELY: Conține o placă de păr și o perie, ambalate într-o cutie de cadou care poate fi oferită unei persoane speciale din viața ta. Peria de păr este prevăzută cu perii rotunjiți, pentru a stimula scalpul și a nu rupe părul. Placa de păr asigură o distribuire uniformă a căldurii, datorită învelișului din turmalină.  
 

set-3-produse-par-wow-mini-placa-de-creponat-spray-protectie-termica-leave-in-tratament-visuel-beauty-shop-produse-profesionale-de-infrumusetare-dotari-saloane-infrumusetare [1]
Set 3 produse par WOW: Îngrijirea perfectă are nevoie de 3 produse profesionale: ideale pentru protecția și coafarea părului: spray protecție termică ITALICARE 100 ml, mini placă de creponat părul TLINE FRISE și  leave-in spray tratament RAINBOW 100 ml.  

 

set-cadou-femei-naturals-lotus-body-set-sapun-scrub-corp-gel-de-dus-lotiune-corp-burete-corp-tava-lemn-cadouri-visuel-beauty-expert [2]
Set cadou femei NATURALS LOTUS - BODY SET: răsfățul ideal pentru încheierea unei zile aglomerate. Acest set este tot ceea ce o femeie are nevoie pentru momente de răsfăț și relaxare. Oferă-i acest cadou pentru a-i arăta cât de mult o iubești. Setul conține 6 produse: săpun 100 g, scrub corp 75ml, gel de duș 200 ml, loțiune corp 90 ml, burete corp, tavă lemn. 
 

set-cadou-tulip-ondulator-automat-perie-detangler-coafura-aparatura-coafura-ondulatoare-par-visuel-beauty-shop-produse-profesionale-de-infrumusetare-dotari-saloane-infrumusetare [1]
Set cadou TULIP: 2 produse care duc rutina de coafare la un alt nivel: ondulator automat și perie Detangler. Este recomandat pentru saloanele de înfrumusețare - îl poți, deci, face cadou unui hairstilist pasionat, din cercul tău de prieteni / familie. De asemenea, poate fi utilizat și din confortul casei, așa că nu ezita să îl faci cadou. 

 

H3: Descoperă ideile de cadou pentru bărbați 

Ridică-i partenerului tău rutina de îngrijire la un alt nivel, cu selecția noastră de produse profesionale pentru gentleman. Ghidul nostru de cadouri oferă tot ce are nevoie un bărbat modern pentru a arăta și a se simți cel mai bine. De la kit-uri de bărbierit elegante la produse de îngrijire de înaltă calitate pentru barbă. Indiferent dacă cumperi pentru tine sau pentru partenerul tău, îți putem oferi consultanță gratuită pentru a face alegerea potrivită. Dăruiește cadoul îngrijirii personale și lasă-l să știe cât de mult îl iubiți. 


shaver-profesional-uno-9000-rpm-gamma-piu-barber-frizerie-shavere-accesorii-coafura-visuel-beauty-shop-produse-profesionale-de-infrumusetare-dotari-saloane-infrumusetare [1]
Shaver profesional UNO - 9000 RPM: Se poate folosi atât cu fir, cât și fără fir, pentru tuns sau ras. Lama din titan nu provoacă alergii, ceea ce înseamnă că este potrivit chiar și pentru persoanele cu tenul sensibil.  


set-de-ingrijire-gordon-pentru-barba-si-mustata-barber-frizerie-produse-cosmetice-barber-visuel-beauty-shop-produse-profesionale-de-infrumusetare-dotari-saloane-infrumusetare [1]Set de îngrijire GORDON pentru barbă și mustață: Setul conține 6 produse: un șampon, o cremă hidratantă, o ceară pentru mustață și barbă, o perie pentru îngrijirea bărbii, un pieptene pentru mustață și o mini perie 






Set tratament impotriva căderii părului FALL CHECK (sampon 250 ml + 3 fiole) - SET MIC [1] 

Set tratament împotriva căderii părului FALL CHECK
: Setul conține: șampon 250 ml și 3 fiole. Acest set contribuie la curățarea și întărirea scalpului și a firelor de păr. 

masina-de-contur-zero-evolution-black-frizerie-masini-de-contur-visuel-beauty-shop-produse-profesionale-de-infrumusetare-dotari-saloane-infrumusetare [1]
Mașină de contur ZERO EVOLUTION: Lama din oțel inoxidabil pentru o durată mai lungă de viață și rezistență sporită. Produsul se poate folosi cu sau fără cablu, având o autonomie de 70 minute.  







set-3-produse-ingrijire-par-barbati-vamf-s-sampon-gel-ceara [1]Set 3 produse îngrijire păr bărbați VAMF'S: Setul conține 3 produse VAMF’S: 1 șampon antimătreață + 1 gel de păr + 1 ceară păr. Este destinat pentru persoanele care au un scalp sensibil și predispus la mătreață. 



perie-din-silicon-labor-pro-7-randuri-coafura-frizerie-perii-profesionale-par-aparatura-coafura-visuel-beauty-shop-produse-profesionale-de-infrumusetare-dotari-saloane-infrumusetare [1]Perie de păr din silicon cu 7 rânduri: Și părul bărbaților are nevoie de stilizare. Peria de păr se poate folosi în fiecare zi, în rutina de pieptănare și coafare. Perii din silicon asigură o pieptănare ușoară, fără a rupe firele de păr. Designul său ergonomic asigura confort în utilizare. Perii rotunjiți oferă o îngrijire delicată scalpului. 

 


Ziua Îndrăgostiților este o oportunitate de a sărbători dragostea și de a exprima aprecierea față de cei care au un loc special în inimile noastre. Ce modalitate mai bună de a face asta decât oferindu-le produse de frumusețe care îmbunătățesc farmecul lor natural și le răsfăță simțurile?  

La Visuel, înțelegem importanța găsirii cadoului perfect care reflectă personalitatea unică a celor dragi. Cu ghidul nostru, poți naviga cu ușurință prin gama de produse profesionale pe care ți-o punem la dispoziție, menită să te ajute să găsești accesoriul lipsă pentru fiecare stil sau preferință personală. În luna lui februarie, lasă iubirea și frumusețea să înflorească, creând amintiri de neuitat și aducând zâmbete pe fața persoanelor pe care le iubești.  

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!