Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

GETTIN FLUO FRUITS: Fructe colorate, direct în trusa ta de beauty

GETTIN FLUO FRUITS: Fructe colorate, direct în trusa ta de beauty

Stil, vibrație și culoare: cele 3 elemente pe care brandul GETTIN FLUO le-a combinat în crearea unei game jucăușe de produs profesionale. Astăzi îți aducem un splash de culoare în rutina zilnică de îngrijire a părului. Ești gata să o descoperi? Colecția „FRUITS” este mai mult decât o gamă de produse – este o sărbătoare a nuanțelor pline de viață și a unui design inovator, adaptată persoanelor cu personalitate. 
 

Periile de păr Detangler FRUITS 

Funcționalitate și inovație: despre asta este vorba atunci când folosești peria de păr Detangler FRUITS. Este aliatul principal în lupta pentru un păr neted, ușor de descurcat. Este fabricată din material de înaltă calitate și se potrivește oricărui tip de păr, de la scurt, la lung sau de la creț la drept. Are un design ergonomic și este incredibil de ușor de folosit în rutina zilnică! Perii flexibil alunecă fără efort prin păr, reducând ruperea și stimulând scalpul. Totodată, peria ajută la distribuirea uleiurilor naturale pe toată lungimea părului, oferindu-i un aspect neted și lucios. 
 

Mini placă pentru păr FRUITS 

Plăci din ceramică turmalină pentru o distribuire uniformă a căldurii, astfel încât tu să obții o coafură elegantă și stilizată. Setările de control al temperaturii se pot personaliza, astfel încât să se potrivească diferitelor tipuri de păr. Fiind de dimensiuni reduse, o poți folosi în toate călătoriile tale. Placa de păr are, de asemenea, un mecanism de închidere de siguranță, devenind astfel un aliat de încredere. 
 

Mini uscător de păr FRUITS 

Compact, dar în același timp puternic, acest uscător de păr este perfect pentru călătorii. În ciuda dimensiunilor mici, are un motor puternic, silențios și performant. Dispune de dublă tensiune și are un mâner pliabil, numai bun pentru geanta de călătorie. Păr lung, scurt, creț, drept, ondulat? Orice tip de păr ai avea, poți folosi mini uscătorul de păr din gama FRUITS. 
 

Uscător profesional pentru păr FRUITS 

Conceput pentru a oferi căldură și un flux de aer optim, usucă rapid părul, lăsând-l ordonat, catifelat și ușor de coafat. Ai posibilitatea de a-i seta treapta de căldură și intensitatea de ieșire a aerului, astfel încât să-l faci potrivit pentru tipul tău de păr. Este prevăzut cu dispozitiv de prindere, pentru a face economie de spațiu în dulapuri sau sertare. 
 

Difuzor variabil FRUITS  

Produsul este compatibil cu gama de uscătoare de păr FRUITS. Este din silicon premium, pentru a nu se deteriora în timpul contactului cu temperaturi foarte ridicate. Este disponibil în mai multe culori, pentru a transforma rutina de uscare într-o experiență colorată, plăcută și profesională, din confortul propriei case! 

Colecția FRUITS este recomandată pentru toate persoanele care își doresc o îngrijire a părului perfectă, folosind produse profesionale, de calitate superioară, la un preț mai mult decât accesibil! 

În continuare, ne extindem căutările la gama GETTIN FLUO, pentru a-ți completa lista de instrumente de care ai nevoie pentru o îngrijire delicată și completă, la tine acasă! 

Perie termică GETTIN FLUO 

Perii lucrează împreună pentru a distribui uniform căldura, reducând timpul de uscare și sporind netezirea părului. Designul periei ajută la oferirea de volum și ridicare de la rădăcini, creând o experiență plăcută de coafare, ca la salon. Mânerul anti-alunecare oferă prindere confortabilă, coafarea devenind mai eficientă. 
 

Încălzitorul de ceară GETTIN FLUO  

Te epilezi acasă? Încălzitorul de ceară este un must-have pentru tine! Se încălzește într-un timp scurt, ceea ce te face să economisești din timpul pe care l-ai petrece la salon. Este un produs compact, ușor de depozitat. Se folosește doar împreună cu rezervele de ceară de 100ml, potrivite tipului tău de piele. Pentru un plus de confort în timpul utilizării, este prevăzut cu fereastră pentru a verifica nivelul cerii. 
 

Pulverizator spray GETTIN FLUO 

Pulverizatorul este ușor de manevrat, datorită formei sale. Este recomandat doar pentru lichide. Datorită sitei fine, ajută la dispersia ușoară a oricărui solvent sau produs lichid.  
 

Set cadou FLUO - uscător de păr și perie ICE CREAM 

Cadoul perfect pentru orice pasionat de îngrijire a părului! Setul este format dintr-o perie de păr și un mini uscător. Îl poți achiziționa pentru a face un cadou sau... de ce nu pentru a te surprinde pe tine cu o nouă experiență de uscare și coafare! Îl poți folosi acasă, în deplasările de job, în vacanțe sau oriunde consideri că ai nevoie de el! Ocupă puțin spațiu datorită formei ergonomice (peria de păr) și posibilității de a fi strâns (uscătorul). 

Te-am convins că gama FRUITS și brandul FLUO sunt ajutoarele de care ai nevoie pentru o uscare, coafare și stilizare facilă? Fiecare produs este proiectat pentru a adăuga explozie rutinei tale zilnice de îngrijire, indiferent dacă o faci din confortul casei, din concediu sau din deplasările în interes de serviciu. Deblochează nivelul următor a obiceiurilor frumoase și dă viață părului tău cu nuanțele vibrante ale produselor GETTIN FLUO. 

 

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!