Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

FRAMAR: 37 de ani de istorie și inovație în industria beauty

FRAMAR: 37 de ani de istorie și inovație în industria beauty

Produsele profesionale și soluțiile inovatoare pentru saloane sunt cele care ne recomandă. Am adunat, pentru tine, produse premium menite să ușureze munca în afacerile din domeniul beauty. Ele au la bază ingrediente de înaltă calitate, pentru a te ajuta să ai cele mai bune rezultate, pentru fiecare client care îți trece pragul. Utilizarea produselor profesionale contribuie la crearea unei experiențe autentice în salon. Totodată, ele demonstrează angajamentul pe care ți-l iei tu, ca și hairstilist sau profesionist, față de clienții tăi. În timp, vei câștiga încrederea celor care îți trec pragul. Unul dintre brandurile care îți oferă acces la acest tip de produse este FRAMAR. Rămâi cu noi pentru a-i descoperi povestea și produsele pe care le poți achiziționa prin platforma visuel.ro. 
 

FRAMAR: Drumul spre a fi un pilon în industria beauty 

Produsele Framar sunt concepute pentru a satisface nevoile coloriștilor și hairstiliștilor, oferind accesorii pentru vopsit și coafat. Brandul a luat naștere în anul 1986, acum 37 de ani, în Canada. La baza ideii de a crea acest brand, recunoscut astăzi pe plan mondial, a stat o femeie, Maria, care a văzut o oportunitate din afacerea soțului ei – Frank, care avea un salon de beauty. A văzut o potențială dezvoltare și în același timp o cerere pentru folii speciale, folosite în stilizarea părului (vopsit, nuanțare, șuvițare). Cu mulți ani de muncă, dedicare, pasiune și dorința de a fi remarcată în această industrie, Maria a dus brandul FRAMAR din Canada în 190 de țări din întreaga lume.  

Pe măsură ce brandul s-a extins, a devenit o afacere la care întreaga familie pune umărul, iar ideile bune sunt mereu puse în aplicare. Astfel, se dezvoltă noi produse, care mai de care mai inovatoare, destinate uzului profesional.  
 

FRAMAR: Produsele care au ajuns în peste 190 de țări 

Pregătește-te să explorezi o gamă diversificată de produse care îți vor transforma fiecare ședință de hairstyling într-o aventură creativă. De la cele mai noi folii până la accesorii inovatoare, Framar s-a angajat să aducă magia colorimetriei în fiecare colț al lumii. 
 

Soluții practice pentru omogenizarea culorilor 

Amestecarea uniformă a vopselei asigură o distribuție echitabilă a pigmenților de culoare pe întreaga lungime a firului de păr. Aceasta previne apariția petelor sau a unor nuanțe inegale, oferind un rezultat final armonios și profesional. Este o formă de artă și o abilitate tehnică esențială, care transformă un simplu act de colorare într-o experiență de frumusețe distinctivă și de înaltă calitate. 

  • Pensule pentru vopsit – Big Daddy Brush set HOLIDAY - este un set format din 3 pensule, cu design-uri diferite, potrivite pentru amestecarea și distribuirea uniformă a culorii 

  • Tel pentru amestecat vopseaua – Mighty Mixer - de calitate superioară, realizat din cauciuc, care nu alterează culoarea părului. Mânerul este din oțel inoxidabil. 

  • Set pensule pentru vopsit – POWER PAINTER - perii din acest set sunt distribuiți mai des, fiind un amestec perfect între fire moi și rigide. Îți oferă controlul optim de care ai nevoie în ședințele de vopsire. 

  • Pensula cu coadă de metal – PIN TAIL PINK - această perie este potrivită pentru șuvițare sau pentru o atenție suplimentară la detalii, datorită cozii ascuțite din metal care te ajută să secționezi foarte bine părul. 

  • Pensulă pentru vopsit cu pieptene – EMPEROR - manevrabilitate sporită pentru o secționare sau depărtare mai bună a părului. Poți împărți, pieptăna și vopsi părul - 3 proceduri într-un singur produs. 

  • Pensule pentru vopsit – BALAYAGE SET - balayage-ul cere tehnică și cunoștințe specializate, precum și produse profesionale potrivite pentru acest tip de vopsire. Setul conține 2 pensule, una dreaptă și una în colț. Mixul perfect pentru un rezultat durabil și strălucitor. 

  • Set 7 boluri vopsit –Connect % Color - ușor de depozitat și folosit, bolurile sunt potrivite pentru amestecarea vopselei. Fiind un set din 7 produse, este potrivit pentru saloane cu flux mare de clienți, când ai nevoie să folosești și să amesteci mai multe nuanțe de vopsea. 
     

Folii și accesorii pentru vopsire 

În atelierul fiecărui hairstilist, se ascunde o artă distinctă, iar pentru aceasta, folosirea uneltelor potrivite este esențială. Printre aceste accesoriile numără foliile de aluminiu și spatulele pentru vopsire - partenerii esențiali în creația culorilor perfecte și a ușurării efortului depus. 

  • Folie de aluminiu colorată - EMBOSSED MEDIUM - recomandă pentru vopsire și realizarea șuvițelor. Prevăzută cu dispozitiv de tăiere a foliei,  rola are o lungime de 98cm din care poți tăia doar cantitatea de care ai nevoie, fără a face risipă de produs. Nivel de gofrare: mediu. 

  • Folii pre-tăiate - POP-UP Foil - setul conține 25 de folii, pre-tăiate la dimensiunea de 12.7 * 27.9 cm. Se pot folosi atât pentru părul scurt, cât și pentru cel lung. De asemenea, este potrivită și pentru exersarea tehnicilor de lucru pe un manechin. 

  • Folie de plastic pentru Blayage – MANIAC MESH - potrivită pentru orice tip de păr. Este dispusă într-o rolă, pentru a folosi doar cantitatea de care ai nevoie. Se folosește în saloanele profesionale, pentru Balayage. 

  • Spatulă pentru vopsit Balayage – Board & Paddle - finisare neuniformă pentru a nu lăsa firele de păr să alunece. Culoarea este aplicată uniform datorită acestui produs. Ușurează munca specialistului deoarece susține părul în timpul decolorării sau al creării de șuvițe. Setul conține 2 spatule, de dimensiuni diferite: 15x16cm și 24x11 cm. 

  • Set clipsuri aligator - setul conține 4 clipsuri cu mâner de cauciuc (previne alunecarea lor din păr). Materialul este rezistent la coroziune. Se pot folosi pentru secționarea părului în timpul vopsirii sau decolorării, atât pe părul uscat, cât și pe cel umed. 

  • Set clipsuri – SUPER Sectioners Clip - compresie amortizată, cu montare strânsă pe firele de păr. Banda de silicon menține părul fix pe parcursul ședinței de vopsire sau coafare. Material rezistent la tratamente chimice. Setul conține 4 produse. 
     

Vopsire și decolorare în siguranță și curățenie 

Împiedicând petele de culoare să ajungă pe piele sau pe suprafețe nedorite, șervețelele sunt un scut eficient împotriva riscului de murdărire și asigură o protecție eficientă pentru haine și echipament. Utilizarea șervețelelor contribuie la menținerea unui standard înalt de igienă în salon. Acest produs nu este doar un accesoriu. Este un partener esențial în atelierul unui hairstilist modern. 

.În concluzie, utilizarea produselor profesionale în saloanele de înfrumusețare nu numai că asigură rezultate superioare, dar contribuie și la construirea unei reputații de calitate și încredere în rândul clienților. Descoperă brandul FRAMAR și pune-ți încrederea în produsele profesionale pe care ți le oferă. 

Dacă activezi în domeniul hairstyling-ului, te invităm să te alături comunității VISUEL pentru a fi mereu informat despre ultimele trenduri din domeniul beauty. Beneficiezi de prețuri preferențiale și reduceri speciale la o gamă selectă de produse profesionale. Mai mult, vei avea acces la sfaturi utile din domeniul hairstyling-ului. Înscrie-te aici. 

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!