Câte tipuri de decoloranți există? Descoperă-le pe cele de la VISUEL

Câte tipuri de decoloranți există? Descoperă-le pe cele de la VISUEL

Decolorarea părului este un pas esențial pentru obținerea unei game variate de nuanțe vibrante și moderne. Însă, cu atât de multe opțiuni disponibile, alegerea decolorantului potrivit poate deveni copleșitoare. VISUEL vine în ajutorul tău cu o gamă diversificată de decoloranți, fiecare proiectat să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui tip de păr și dorințe de colorare. 
 

Diferite trepte de deschidere 

shot-decolorant-fluid-fast-light-visuel-beauty-expert-cosmetica-epliat-incalzitoare-produse-profesionale-salon [1]


Decolorant cu deschidere de 3 trepte - Ideal pentru o schimbare subtilă, perfect pentru părul natural mai deschis sau pentru corecții minore de culoare. 
 

shot-pudra-decoloranta-reset-deco-fara-amoniac-500-ml-visuel-beauty-expert-cosmetica-epliat-incalzitoare-produse-profesionale-salon [1]Decolorant cu deschidere de 5 trepte - Potrivit pentru cei care doresc o schimbare moderată, excelent pentru obținerea unui look natural.

decolorant-par-pro-deco-500g-coafura-visuel-beauty-shop-produse-profesionale-de-infrumusetare-dotari-saloane-infrumusetare [1]Decolorant cu deschidere de 6 trepte - Bun pentru tranziții mai vizibile și pentru pregătirea părului pentru culori mai îndrăznețe.  

shot-pudra-decoloranta-reset-deco-mar-verde-500-ml-visuel-beauty-expert-cosmetica-epliat-incalzitoare-produse-profesionale-salon [1]Decolorant cu deschidere de 7 trepte - Ideal pentru obținerea unor nuanțe mai deschise, chiar și pentru persoanele cu păr mai închis la culoare. 

Decolorant-9-tonuri-PRO-DECO9-500g-coafura-visuel-beauty-shop-produse-profesionale-de-infrumusetare-dotari-saloane-infrumusetare [1]Decolorant cu deschidere de 9 trepte - Pentru deschideri dramatice și schimbări radicale de culoare, ideal pentru un păr brunet sau negru. 

shot-pudra-decoloranta-10-tonuri-neagra-500-ml-visuel-beauty-shop-produse-profesionale-de-infrumusetare-dotari-saloane-infrumusetare [1]Decolorant cu deschidere de 10 trepte - Cel mai puternic decolorant, perfect pentru obținerea unui blond platinat sau pentru părul care necesită o deschidere maximă.  

Texturi diferite pentru nevoi diverse 

  • Pudră - Versatilă și ușor de folosit, ideală pentru tehnici de balayage sau decolorări uniforme. 

  • Cremă - Mai puțin agresivă pentru păr, ideală pentru utilizare pe scalp și pentru deschideri mai subtile. 

  • Lichid - Perfect pentru tehnici rapide și uniforme, oferind o aplicare precisă și controlată. 
     

Protecție suplimentară cu PLEX 

Fiecare decolorant din gama VISUEL conține o protecție extra numită PLEX, care ajută la menținerea sănătății părului în timpul procesului de decolorare. Acesta reduce daunele și ruperea părului, păstrează hidratarea și elasticitatea firului de păr. În același timp, asigură un rezultat mai strălucitor și mai sănătos. 
 

De ce să alegi decoloranții VISUEL? 

Îți oferim o gamă variată și completă de produse pentru orice nivel de deschidere și textură. Produsele cu PLEX protejează părul în timpul decolorării. Cu Visuel, poți să îți iei grija deteriorării părului în timpul procedurii de decolorare. În plus, fiecare produs are la bază o formula profesională și garantează rezultate impecabile la fiecare utilizare. Este recomandat pentru uzul în saloanele specializate. 

Ești gata să încerci decoloranții VISUEL? Explorează colecția noastră și alege-l pe cel care se potrivește perfect nevoilor tale! Transformă-ți look-ul fără să-ți compromiți sănătatea părului. 
 

Clienții întreabă, profesioniștii răspund 

Cum aleg textura potrivită a decolorantului pentru părul meu? 

Textura pudră este versatilă și ideală pentru tehnici de balayage sau decolorări uniforme. Textura cremă este mai blândă și potrivită pentru utilizare pe scalp sau pentru deschideri mai subtile. Textura lichidă oferă o aplicare rapidă și precisă, ideală pentru deschideri uniforme. 

Ce este tehnologia PLEX și cum ajută părul meu? 

Tehnologia PLEX este o protecție extra inclusă în decoloranții VISUEL care ajută la menținerea sănătății părului în timpul decolorării. Aceasta reduce daunele și ruperea părului, păstrează hidratarea și elasticitatea firului de păr, asigurând un rezultat mai strălucitor și mai sănătos. 

Pot folosi decoloranții VISUEL acasă sau am nevoie de un profesionist? 

Decoloranții VISUEL sunt formulați pentru a fi ușor de utilizat chiar și acasă, cu condiția să urmezi cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj. Cu toate acestea, pentru deschideri mai complexe sau pentru părul foarte închis la culoare, poate fi util să consulți un profesionist. 

Părul meu necesită îngrijire specială după decolorare? 

După decolorare, este important să folosești produse hidratante și tratamente de reparare pentru a menține părul sănătos. Măștile nutritive, uleiurile de păr și balsamurile fără clătire sunt esențiale pentru refacerea structurii părului și pentru prevenirea uscării și a ruperii. 

Ce ar trebui să fac dacă părul meu devine fragil după decolorare? 

Dacă părul tău devine fragil după decolorare, încetează imediat utilizarea instrumentelor de styling cu căldură și aplică tratamente intensive de hidratare și reparare. Produsele pe bază de keratină și uleiuri naturale pot ajuta la refacerea structurii firului de păr. 

Ai alte întrebări? 

Nu ezita să ne contactezi! Echipa VISUEL este aici pentru a te ajuta să obții cele mai bune rezultate și să răspundă la orice întrebare ai avea. Împărtășește-ți experiențele și rezultatele cu noi pe social media folosind #VISUELHair. Abia așteptăm să vedem transformările tale uimitoare! 

 

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!