Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

VOCEA PĂRULUI: Brand românesc de succes în domeniul produselor profesionale pentru păr

VOCEA PĂRULUI: Brand românesc de succes în domeniul produselor profesionale pentru păr

În lumea bogată a îngrijirii profesionale a părului, un brand românesc strălucește cu rafinament și inovație - VOCEA PĂRULUI. Cu o tradiție profundă în crearea produselor care îmbrățișează frumusețea naturală, acest brand se distinge prin pasiunea sa pentru păr și dedicarea pentru a oferi fiecărui fir de păr o voce proprie. Haideți să pătrundem în universul VOCEA PĂRULUI și să descoperim ce îl face atât de special. 
 

Mai mult decât un brand de îngrijire a părului 

VOCEA PĂRULUI este mai mult decât un brand pentru îngrijirea părului. Este o poveste românească de succes care, deși nu este de mult timp pe piața din România, a cucerit prin pasiunea pentru frumusețe și calitate. Este fondat pe principii solide și înțelegerea profundă a diversității necesităților de îngrijire a părului. Ingredientele sunt atent selecționate pentru a răspunde chiar și celor mai exigente cerințe ale consumatorilor.  

10 ani de muncă în domeniul frumuseții și hairstyling-ului din România și după colaborări cu brand-uri de prestigiu din Europa, au dus la crearea brandului VOCEA PĂRULUI. Misiunea lui este de a sprijini comunitatea de profesioniști din domeniu, prin oferirea de produse de cea mai înaltă calitate și performanță. Totodată, își propune să răspundă nevoilor prin inovație. 
 

Produse inovatoare, pentru profesioniștii din domeniul beauty 

Produsele VOCEA PĂRULUI sunt împărțite în 2 categorii principale: pentru uz casnic și pentru saloanele specializate. Diferența dintre cele două categorii este că cea din urmă trebuie aplicată de către o persoană specializată care a absolvit cel puțin un curs profesional de COLORIMETRIE. Fiind produse tehnice, aplicarea lor are nevoie de o bază solidă de cunoștințe și experiență
 

Produse VOCEA PĂRULUI pentru uz personal 

Transformă-ți rutina de îngrijire a părului cu gama noastră de produse pentru uz casnic. Fie că ești în căutarea unui șampon revigorant sau a unei măști de regenerare, aceste produse au fost create pentru a oferi aceeași calitate excepțională pe care o experimentezi în salon, acum disponibilă confortabil la tine acasă. O îngrijire personalizată, inspirată de pasiunea noastră pentru frumusețe și susținută de ani de experiență în domeniu. 

  • Șampon restructurat - pentru păr uscat, fragil sau deteriorat – disponibil în variante, de 500ml și 1000ml. Oferă o curățare profundă și eficientă, fără a compromite sănătatea firului de păr sau a scalpului. Are un pH echilibrat, de 5.5, ceea ce îl face perfect pentru structura naturală a părului. Astfel, ajută la reechilibrarea și hidratarea sa. Îți recomandăm să îl folosești dacă ai părul deteriorat, distrus și fragil, pentru toate tipologiile de păr. Rezultatul folosirii acestui șampon VOCEA PĂRULUI este un păr hidratat și strălucitor. Nu conține SLS sau SLES.  

  • Mască tratament restructurată - 4D Hydra-Therm-Ionic-Amino - disponibil în 2 variante: 500ml și 1000ml. Un tratament intensiv pentru reconstrucția părului deteriorat, fragil sau tratat termic. Ai încredere în acest produs și adaugă-l în rutina de îngrijire a părului. Masca 4D Hydra-Therm-Ionic-Amino aduce în prim plan polimeri higroscopici care pătrund în profunzime, în timp ce complexul Ionic-Amino-Keratină repară și întărește părul. Este extrem de protectiv cu scalpul tău. Folosind acest produs, ești cu un pas mai aproape de un păr rezistent, mătăsos și plin de viață! 

  • Spray tratament de hidratare intensă păr - disponibil, de asemenea, în 2 variante: 250ml și 500ml. PH-ul spray-ului este de 3.9 și conține o gamă bogată de ingrediente active, precum: ulei de migdale dulci, ulei de avocado, ulei de semințe de bumbac, unei de măsline, ulei de soia, unt de mango și unt de cacao. Mixul perfect nu doar hidratează părul, dar îl hrănește și nu îl încarcă.   

Pentru rezultate optime ale unui tratament complet de restructurare, folosește șamponul, masca și spray-ul VOCEA PĂRULUI. Le găsești pe toate disponibile aici, într-un set la super preț! 
 

Produse VOCEA PĂRULUI pentru uz profesional 

Experimentează luxul îngrijirii profesionale cu gama noastră de produse create special pentru saloane. Fiecare articol este formulat pentru a satisface standardele ridicate ale experților din industria frumuseții, aducând în prim-plan performanță superioară și rezultate de salon, pentru ca fiecare vizită să fie o experiență de neuitat

  • Set complet de 6 produse VOCEA PĂRULUI - Intră în universul rafinat al îngrijirii, conceput special pentru saloane. Include 6 produse de bază, oferind linia completă pentru o experiență premium în salon: șampon restructurant, mască tratament, spray tratament hidratare, PLEX 500ml, spray EXTRA RECONSTRUCȚIE, decolorant PLEX 9+ tonuri. Aceste produse de excepție oferă protecție superioară pentru păr și scalp, reconstrucție profundă pentru păr deteriorat și decolorare profesională pentru obținerea unei nuanțe perfecte de blond sau pastel. 

  • Pudră decolorantă VPLEX -  Decolorare și un plus de protecție datorită tehnologiei inovatoare PLEX. Formula sa este concepută pentru o aplicare facilă și uniformă, oferind un control total și rezultate uluitoare. Este potrivită pentru decolorare totală, șuvițe, tehnici de balayage, atât cu folie, cât și fără. În plus, poate fi folosită și pe părul uscat și de cel umed. 

  • Spray tratament EXTRA reconstrucție - Conceput pentru a oferi protecție excepțională la nivel de cuticulă a firului de păr. Are scopul de a proteja firul de păr în timpul proceselor chimice. Ingredientele active care stau la baza spray-ului sunt: Keratină hidrolizată, Vitamina E, Celule stem din struguri și ulei de bumbac. Fiind spray și dispus într-o sticlă din material premium, cu pulverizator, produsul oferă un proces simplificat pentru profesioniștii care caută eficiență, rapiditate și rezultate remarcabile.  

  • VOCEA PĂRULUI - Amino Acids & Protein PLEX - Inovație dedicată exclusiv saloanelor de înfrumusețare. Oferă o barieră protectoare care acționează în profunzimea firului de păr, în timpul proceselor chimice, inclusiv decolorare, colorare, întindere sau permanent. Formula cu Aminoacizi, Proteină Vegetală, Hyaluronic Acid și Ulei de ricin asigură o calitate premium, revitalizând și hrănind părul în profunzime. Experimentează rezultate remarcabile de la prima utilizare! Transformă fiecare sesiune de coafat, vopsit sau îngrijire a părului într-o experiență de lux! 

În esența sa, VOCEA PARULUI este mult mai mult decât un brand de produse pentru păr; este o poveste dedicată exprimării autentice a frumuseții. Cu fiecare produs, acest brand românesc aduce în prim-plan nu doar calitatea, ci și o pasiune autentică pentru îngrijirea părului. Descoperiți VOCEA PARULUI și lăsați-vă părul să își exprime propria voce frumoasă și unică. 

Ești un profesionist din domeniul hairstilingului? Te invităm să vii alături de comunitatea VISUEL pentru a fi la curent cu noile produse pe care le adăugăm în portofoliul nostru. De asemenea, aici vei găsi prețuri preferențiale și reduceri speciale la o selecție de produse profesionale. În plus, îți oferim sfaturi utile din domeniu. Înscrie-te aici

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!