Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Aliații părului vopsit – ce produse să folosești pentru menținerea îndelungată a culorii

Aliații părului vopsit – ce produse să folosești pentru menținerea îndelungată a culorii

Părul vopsit este mai mult decât aplicarea unei culori pe părul tău și întreținerea ei la un anumit interval de timp. Este despre personalitatea ta și despre ceea ce te reprezintă ca și persoană. De la tonurile luminoase și până la culori îndrăznețe, schimbarea culorii definește stilul unei persoane și o face mai încrezătoare în forțele proprii. Cu toate acestea, o culoare strălucitoare și vibrantă, pentru o perioadă mai lungă, are nevoie de îngrijire adecvată și atenție la detalii. 

Îți oferim astăzi un ghid complet pentru produsele de care ai nevoie ca să menții culoarea părului. Descoperă cum să îți pregătești părul pentru vopsire și ce rutină trebuie să ai pentru ca părul tău să aibă în fiecare zi o culoare vibrantă. Ești gata să explorezi lumea minunată a părului vopsit? Hai la bord! 
 

Cum îți pregătești părul pentru vopsire? 

Indiferent dacă alegi să îți vopsești părul acasă sau la salon, pregătirea este un pas foarte important. Alege nuanța vopselei de păr în funcție de culoarea părului tău pentru a obține nuanța dorită. Poți lua în calcul alegerea unei nuanțe care să fie potrivită și în raportul cu tenul tău. Alege de aici culoarea potrivită și folosește-o cu încredere de acasă sau propune-i-o stilistului tău. Dacă îți dorești să ieși din tipare, poți alege chiar gama CREATIVITY Pro.Co (cu nuanțe vibrante de roșu, roz, violet, magenta sau albastru). Nu uita să folosești un oxidantul potrivit, pe care îl găsești cu un click, aici.  

Dacă știi că este posibil să ai alergii care să se active atunci când aplici vopseaua, anunță-ți stilistul și testați împreună produsul. Testarea se efectuează pe o bucată de păr și pe scalp. Totodată, o alternativă poate fi folosirea unei vopsele fără amoniac. Gama Pro.Co oferă și această soluție, într-o gamă foarte variată de culori, disponibilă aici.  

Referitor la spălarea părului înainte de vopsire, părerile sunt relative. Unii stiliști preferă ca părul să fie proaspăt spălat, alții preferă să nu fie spălat cu 2-3 zile înainte. Dacă optezi pentru vopsirea la salon, discută cu stilistul preferințele și recomandările lui.  

Înainte de vopsire, aplică o mască de protecție pentru părul poros. Acest lucru va reduce riscul ca părul să absoarbă excesul de culoare și menține culoarea uniformă. 
 

Ce rutină zilnică trebuie să urmezi pentru ca părul tău să aibă o culoare vibrantă?  

După vopsirea părului, trebuie să știi că produsele de curățare intensă a scalpului nu sunt recomandate. Astfel, evită să folosești produse care au acest efect. Este recomandat să folosești, în schimb, un șampon special destinat părului vopsit. KEEPING PRO este unul dintre ele. El hrănește, hidratează și etanșează cuticulele părului. În acest fel previne decolorarea. Însă... un păr vopsit are nevoie de un plus de hidratare, motiv pentru care acest șampon conține ulei de măsline și proteine din grâu care contribuie la hidratarea părului și la catifelarea acestuia. Se folosește cu aceeași frecvență ca și șamponul normal și se aplică tot pe părul umed, prin masare și clătire.  

Întocmai cum spuneam mai sus, părul vopsit are nevoie de hidratare. Un șampon nu este de ajuns, așa că ajută-ți părul și cu aplicarea unei măști.  Datorită faptului că nu conține parabeni, silicon sau SLES, culoarea se va menține pentru mai mult timp. În plus, ceramidele, laptele manoi, uleiul de mango și vitamina F asigură o protecție suplimentară și hidratarea de care vei avea nevoie. Folosește masca după fiecare spălare cu șamponul KEEPING PRO pentru păr vopsit. Aplică de la vârfuri spre rădăcină și lasă să acționeze timp de 3 minute. Clătește. 

După aplicarea măștii este recomandat să folosești și un spray protector, potrivit atât pentru stilying, cât și pentru uscarea cu feonul. În plus, descâlcește părul, sigilează solzii, reechilibrează pH-ul și oferă volum. Pulverizează produsul pe părul spălat și ușor uscat cu prosopul. Usucă părul conform ritualului obișnuit și bucură-te de o culoare iluminată și un păr sănătos timp îndelungat. Acest spray, cu 20 de beneficii, nu îngreunează părul și nu îl încarcă.  

Cu sfaturile și informațiile prezentate în acest ghid, ești pregăti/ă pentru rutina de îngrijire a părului vopsit. Alege cu atenție produsele potrivite și protejează-și părul de factorii de mediu – raze UV și poluare. Nu uita să întreții culoarea prin reaplicarea la rădăcină. Strălucește, bucură-te cu încredere de aspectul părului tău și apelează la sfaturile profesioniștilor ori de câte ori ai nevoie! 

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!