Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Beneficiile TEHNOLOGIEI CU INFRAROȘU asupra părului tău

Beneficiile TEHNOLOGIEI CU INFRAROȘU asupra părului tău

„Frumusețe la cote maxime” poate fi sloganul oricărei femei. Dar frumusețea este cu atât mai de apreciat cu cât vine în mod natural. Tocmai de aceea, printre produsele de îngrijire pe care le folosim, este necesar să apelăm la soluții care să ne ofere rezultate cât mai naturale. Un aspect important în ceea ce privește frumusețea și feminitatea este, fără doar și poate, părul. Cu ajutorul aparatelor profesionale pentru păr UPGRADE precum placa INFRARED și ondulatorul INFRACURL putem beneficia de o îngrijire profesională și protectivă a părului. Secretul este tehnologia cu infraroșu din aceste aparate.

Ce este tehnologia cu infraroșu?

Din punct de vedere al fizicii, radiația în infraroșu este o radiație electromagnetică a cărei lungime de undă este mai lungă decât cea a luminii vizibile. Acest lucru explică caracteristicile și avantajele aparatelor cu tehnologie infraroșu. Însă revenim imediat la aceste detalii. Lumina infraroșie, deși vizibilă, este simțită ca și un val de căldură, nu de lumină. Orice obiect cu temperatură mai mare de 5 grade Kelvin (-268 grade Celsius) emite radiație infraroșie. 

Dar la ce ne ajută să știm aceste informații? Ei bine, ne ajută să înțelegem mai bine procesul prin care funcționează aparatele de păr Upgrade cu tehnologie infraroșie INFRARED și INFRACURL

Cum acționează tehnologia cu infraroșu în cazul aparatelor de păr profesionale INFRARED și INFRACURL?

O metaforă pe care o putem folosi fără exagerare când vine vorba despre cele 2 aparate este saună cu infraroșu. Firul de păr este încălzit la o temperatură constantă, din interiorul său, până în exterior. Pătrunderea căldurii în acest fel ajută ca părul să își mențină echilibrul natural al umidității sale. Astfel, uscarea și degradarea părului este prevenită și strălucirea este accentuată. 

Placa profesională Upgrade INFRARED

Placă de întins părul Upgrade INFRARED este, de fapt, o placă de păr cu tehnologie avansată cu infraroșu. Plăcile din titan sunt acoperite cu un strat de ceramică naturală cu dublă încălzire. Acest lucru ajută la păstrarea unei temperaturi constante în timpul stilizării. 

Datorită razelor cu infraroșu, această placă de păr poate fi folosită cu 30 grade mai puțin decât plăcile obișnuite, oferind rezultate la fel de bune sau mai bune decât atunci când folosiți o placa la temperatura maxima de 200-210-220-230 grade Celsius. Având în vedere ca razele infraroșii pătrund în interiorul firului de păr, chiar și la temperatura mai mică reușesc sa modele părul (bucle sau îndreptat), rezultatul stilizării fiind excepțional, de durată și cel mai important părul este protejat și rămâne sănătos.

O placă de îndreptat părul care este delicată cu exteriorul firului de păr, dar performanță în interior este aparatul ideal pentru un păr sănătos, strălucitor și plin de viață. Indiferent că aveți părul rar sau bogat, această placă de păr este potrivită. Rezultatele sunt spectaculoase chiar și pe porțiuni mari de păr într-un timp mult mai scurt. 
 

Tehnologia avansată folosită nu permite părului să aibă efect de electrizare. Totodată, datorită faptului că placa păr are incorporată tehnologie cu infraroșu, cuticulele din structura firului de păr nu sunt deteriorate. Părul nu este ars, placa nefiind deloc agresivă cu acesta și oferind protecție termică păr. Alunecarea celor două plăci este îmbunătățită și astfel se previne frecarea și coafura devine mai ușor de obținut. Fie că îți dorești bucle cu placa sau un păr lins, vei putea obține aceleași rezultate ca la un salon de înfrumusețare

Ondulator de păr Upgrade INFRARED

Pe de altă parte, când vorbim despre ondulatorul Upgrade INFRACURL vorbim, de fapt, despre un ondulator păr cu tehnologie avansată cu infraroșu. Avantajele utilizării acestui ondulator provin grație razelor cu infraroșu care sunt emise și care oferă protecție termică păr. Este un ondulator profesional care are putere mare și garantează o eficiență fiabilă cu rezultate de lungă durată. 

Plăcile din turmalină și forma rotativă asigură bucle perfect naturale, ca la salon. De asemenea, mișcările rotative constante creează bucle spectaculoase. Ondulatorul Upgrade INFRACURL asigură un păr mătăsos, sănătos și strălucitor. Datorită tehnologiei cu infraroșu, căldura pătrunde în interiorul firului de păr și acest lucru ajută mult la aspectul de păr îngrijit, fiind în același timp un păr protejat de orice daună. 

Este primul sistem cu tehnologie cu infraroșu montat vreodată pe un ondulatorul, însă rezultatele sunt spectaculoase. La fel ca în cazul plăcii Upgrade INFRARED, ondulatorul se utilizează cu 30 grade mai puțin decât un ondulator obișnuit, iar rezultatele sunt excepționale. Butonul permite reglarea temperaturii de la 80 grade Celsius până la 210 grade Celsius, din 10 în 10 grade. 


Pentru că fiecare femeie își dorește să fie specială și să se simtă bine în orice moment al zilei, aceste aparate de coafare sunt alegerea ideală. Sunt cea mai bună soluție pentru a avea un păr sănătos, un păr îngrijit, simțindu-ne feminine. UPGRADE este brandul italienesc care a creat aceste aparate fabuloase cu tehnologie avansată și cel ce asigură aparatură și accesorii premium pentru îngrijirea părului.

Alege să folosești produse profesionale de înfrumusețare. VISUEL.RO îți pune la dispoziție o gamă largă și variată de produse profesionale de îngrijire. Asta pentru ca tu să alegi ce ți se potrivește și pentru a-ți crea obiceiuri frumoase. 

 

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!