Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Cele mai mari reduceri din an: BLACK FRIDAY

Cele mai mari reduceri din an: BLACK FRIDAY

Este aici! Perioada cu cele mai multe reduceri din an a venit! Mai sunt câteva zile până vei putea să achiziționezi produsele dorite, de la branduri de top, la un preț redus

În fiecare an, lunile noiembrie și decembrie sunt un adevărat vârtej de cumpărături și oferte. Nu e de mirare, având în vedere multitudinea de onomastice și sărbători. Însă... chiar și dacă nu ai sărbătoriți în această perioadă, îți vei dori ceva pentru tine sau pentru partenerul/partenera ta, așa că Black Friday vine la fix! Este unul dintre cele mai mari și așteptate perioade, în care comercianții își deschid ușile pentru a oferi reduceri care mai de care mai tentante. Însă... de la ce a pornit toată agitația de Black Friday? Stai cu noi să aflăm împreună de unde am împrumutat acest trend și cu ce te va surprinde magazinul nostru online în perioada care urmează. 
 

Ce este Black Friday? 

Întocmai cum ne arată și numele, nu este o sărbătoare românească ci este una împrumutată din Statele Unite. Însă... nu a fost nevoie de mult timp pentru ca ea să devină globală și iată-ne acum, câțiva ani mai târziu, așteptând cu nerăbdare acest fenomen și în țara noastră! La bază, perioada marchează începutul sezonului de cumpărături pentru Crăciun și este caracterizată printr-un val de oferte speciale, cu reduceri substanțiale. Deși ofertele continuă toată luna lui Decembrie, procentajul de discount este mai mic. În primul an de Black Friday, campaniile au durat doar o zi (după cum îi spune și numele) - vinerea. De îndată ce fenomenul s-a extins și comercianții au observat rezultate pozitive în vânzări, în prezent, campaniile de Black Friday durează chiar și o săptămână
 

Cum a apărut Black Friday? 

Istoria Black Friday-ului nu este de ieri, de azi! Are mulți ani în spate și a pornit de la vechii comercianți care își țineau contabilitatea în cărți contabile. Încasările erau trecute în registru cu culoarea negru, în timp ce pierderile sau cheltuielile, cu culoare roșu. De aici și conceptul „black”, semnificând o perioadă cu câștiguri și venituri semnificative pentru comercianți. Cu timpul, a devenit un punct de referință care a depășit granițele Americii și a ajuns la cumpărătorii și vânzătorii din toată lumea.  
 

Avem cele mai mari reduceri din an 

Când vine vorba despre Black Friday, un lucru este cert: este momentul cumpărăturilor! În fiecare an, clienții noștri așteaptă cu nerăbdare ofertele pregătite pentru a-ți completa trusa de ustensile și produse profesionale, pentru saloane sau pentru îngrijirea de acasă. Totodată, este un prilej bun pentru a-și completa lista de cadouri pentru Crăciun, având o gamă variată de produse, pentru toate buzunarele și gusturile.  

Până la 80% discount 

Da, ai auzit bine! Anul acesta se anunță un eveniment de proporții, în care am pregătit pentru tine reduceri de până la 80%. Sunt special concepute pentru ca tu să îți poți achiziționa toate produsele profesionale de care ai nevoie, atât în salon, cât și pentru acasă. Cu astfel de reduceri, este posibil să îți dorești să pregătești deja lista de cumpărături și să fii printre primele persoane care comandă. Explorează universul reducerilor! Iată categoriile de produse participante în campania de Black Friday:  

  • Pentru păr: produse cosmetice pentru păr, seturi tratament pentru păr, perii și piepteni, produse și accesorii pentru vopsit, aparatură pentru păr, aparatură Upgrade, accesorii si aparatură pentru frizerie 

  • Produse și accesorii pentru make-up și epilare 

  • Seturi cadou pentru bărbați, femei și copii 

Anul acesta ne-am gândit să schimbăm foaia și să îți oferim în avans cele mai mari reduceri din an! Astfel, pentru cititorii noștri fideli, vom lăsa în cele ce urmează o listă cu cele mai vândute produse, la cele mai bune prețuri din an!  
 

Branduri participante la Black Friday 

PRO.CO - până la 80% reducere la produse și accesorii pentru vopsit 

LABOR PRO - până la 50% reducere la accesorii pentru păr, mașini de tuns și contur, accesorii pentru vopsit, pelerine, pensule pentru machiaj, plăci de păr, ondulatoare și seturi cadou 

TREFINA – seturi cadou pentru tine și cei dragi, reduse cu 40% 

UPGRADE - aparatură profesională la prețuri imbatabile - până la 50% reducere 

GAMMA PIU - până la 40% reducere la mașinile de tuns și contur și diferite accesorii pentru frizerie 

GORDON 50% reducere la produsele cosmetice pentru îngrijirea bărbii și a mustății, potrivite pentru frizerie sau uz casnic 

SPLENDOR – gene voluminoase, cu aspect natural, reduse cu 45% 

BINACIL, THUYA, REFECTOCIL, FRAMAR, HULU și ROVRA - 15% reducere la produsele pentru îngrijirea sprâncenelor sau produse pentru make-up 

BIEMME - încălzitoare pentru ceară cu până la 50% reducere, pentru uzul în saloane sau din confortul casei. Piele fină, cu până la 50% bani în portofel. 

EVERTON – fixare de durată a fiecărei coafuri, cu 25% reducere 

DUO, MALIKA, ITALCARE 80% reducere la produse pentru manichiură sau dezinfectanți IGIENDRIP  
 

TOP cele mai vândute 20 produse, acum cu reduceri considerabile! 

Deși „reduceri” este cuvântul cheie în acest articol și, în fond, în toată această perioadă, sunt câteva produse îndrăgite de noi și de clienții noștri, la care am adăugat un discount generos, pentru ca tu sau cei dragi să vă puteți bucura de ele și să economisiți bani! Descoperă-le pe fiecare în cele ce urmează și nu uita să le adaugi în lista de favorite! Stocurile se epuizează rapid de Black Friday

  1. Mini placa pentru creponat părul T-Line original: 50% reducere - Placa pentru creponat este recomandată pentru a oferi volum coafurilor tale. Indiferent dacă lucrezi într-un salon de coafură sau îți dorești să te coafezi de acasă, poți alege acest mic truc pentru volum de la rădăcină. Ajunge la temperatura maximă de 200 grade în câteva secunde. Pentru părul lung, recomandăm utilizarea pentru rădăcini, iar în cazul părului scurt, se poate folosi pe toată lungimea părului. 

  1. Spray tratament Rainbow: 60% reducere – un singur produs, cu 20 de beneficii pentru părul tău: descâlcește, are efect emolient, hidratează, calmează hrănește, protejează, reechilibrează, iluminează, are efect antistatic, definește buclele și oferă volum. 

  1. Mașină de tuns profesională BOOSTED: 40% reducere - performanțe ridicate pentru frizerii. Setul include kit de curățare, 3 leviere, 8 piepteni magnetici și mașina de tuns. 

  1. Set cadou placă și perie de păr PLUM: 40% reducere -  kitul perfect pentru a oferi un cadou celor dragi.

  1. Ceară perle pentru epilat: 35% reducere - disponibilă în 2 variante, ciocolată albă și trandafir – pentru uz profesional sau personal, cu textură cremoasă și potrivită chiar și pentru pielea sensibilă 

  1. Uscător de păr THIN 2200: 45% reducere – motor extrem de silențios, cu uscare rapidă și 2200W! Poate fi folosit pentru saloane sau din confortul casei. 

  1. Vopsea de păr CREATIVITY: 70% reducere – culori îndrăznețe pentru look-uri creative: violet, magenta, jeans, roșu, roz și albastru, precum și o nuanță neutră pentru obținerea culorilor pastelate. 

  1. Folie din aluminiu, colorată FRAMAR: 15% reducere – material gofrat, pentru vopsit. Rola are lungimea de 97,5m și o lățime de 12,7cm. Utilizare: vopsire, șuvițare sau decolorare. 

  1. Shaver profesional GORDON: 30% reducere – autonomie de 120 minute, pentru doar 45 minute de încărcare. 5500RPM pentru un tuns perfect în frizerii. 

  1. Set cadou pentru fetițe: 40% reducere - și fetițele merită un răsfăț de Black Friday. Setul format din brățară și gel de dus este ideal pentru a oferi un cadou celor mici 

  1. Set 20 vopsele pentru sprâncene: 15% reducere – setul este dedicat pentru uzul în saloanele profesionale de cosmetică. Alege culorile în funcție de preferințe și updatează-ți stocul pentru perioada aglomerată a sărbătorilor. 

  1. Perie WIND WIND BRUSH: 45% reducere - pieptănarea și descâlcirea părului cu o perie concavă este tot ceea ce îți poți dori mai mult. Are efect antistatic și este recomandată pentru toate tipurile de păr. 

  1. Ceară de păr WAX NO7: 15%reducere - ceară de păr pe bază de apă pentru ca stylingul să devină mai ușor și mai rapid de realizat. Cea mai dorită nuanță, cu 15% reducere pentru tine. 

  1. Gene false smocuri trio: 45% reducere – efect îndrăzneț și rezistență îndelungată, cu smocurile trio cu nod. Clientele tale cer o privire de invidiat? Atunci adaugă acest produs pe lista de favorite și urmărește începutul campaniei pentru a-l achiziționa la preț redus. 

  1. Încălzitor ceară VELVET LADY: 35% reducere – pentru doamnele și domnișoarele care aleg să se epileze din confortul casei, încălzitorul de ceară este acum redus cu 35%. Compatibil cu cartușele de ceară de 100ml. 

  1. Set placă de păr și perie Detangler: 45% reducere – setul perfect pentru o domnișoară sau chiar o doamnă. Setul este ambalat într-o cutie cadou, potrivită pentru a fi dăruită cuiva drag. Solicită ambalarea personalizată și trimite cadoul direct către cineva drag.  

  1. Bol gradat pentru vopsit: 80% reducere – pentru ore îndelungate de vopsire în saloane. Produsul este dotat cu un pieptăn pentru a uniformiza vopseaua pe pensulă. Capacitatea sa este de 300ml. 

  1. Perie cu dinții rari: 30% reducere - descâlcește părul, desfă buclele realizate cu ondulatorul și obține un efect natural. Disponibil în 4 culori: albastru, roșu, verde și fucsia. 

  1. Set complet tratament VOCEA PĂRULUI: 25% reducere – Vocea Părului este un brand românesc, realizat de către profesioniștii din domeniul hairstylingului. Îți propunem de Black Friday un set profesional, compus din cele mai dorite 3 produse, pe care îl poți achiziționa cu o reducere de 25%: șampon, mască și spray pentru restructurarea părului.  

  1. Perie de păr EUFORIA: 30% reducere – 4 variante disponibilă pentru a o alege pe cea potrivită părului tău: dreptunghiulară, dreptunghiulară ventilată, ovală ventilată sau ovală. Are design ergonomic și formă curbată. 

Și nu sunt multe! Sunt doar câteva dintre produsele pe care le poți achiziționa la preț redus în campania de Black Friday!  
 

Când are loc campania de Black Friday? 

Ne-am înțeles cu colegii de breaslă și am decis să dăm oficial startul campaniei de Black Friday vineri, 24 noiembrie! De această dată, reducerile se vor ține lanț timp de 6 zile, până miercuri, 30 noiembrie
 

Cum ai acces la cele mai mari reduceri? 

Nu vrei să ratezi cele mai mari reduceri din an? Iată ce poți să faci pentru a fi pe fază și a nu rata ofertele. Nu uita! Stocurile sunt limitate. 

  1. Abonează-te la newsletterul nostru, unde te vom anunța când dăm startul campaniei. Accesează pagina de contact - Contact (visuel.ro) și adaugă-ți în subsolul (josul) paginii adresa de e-mail, pentru ca noi să putem ține legătura cu tine! 

  1. Urmărește-ne pe paginile rețelelor de socializare. Și acolo vom anunța începutul campaniei, însă ofertele speciale le vei găsi pe email. Ne poți urmări pe Facebook aici și pe Instagram aici. În plus, dacă vrei să vezi cum să folosești produsele noastre și ce părere au alți clienți despre ele, te poți abona la canalul nostru de YouTube aici

  1. Toate reducerile vor fi live vineri, începând cu ora 00.00, în site. Adaugă acest link-ul la secțiunea de bookmarks și nu uita să-l accesezi când încep reducerile!  

Tic, tac! Mai sunt câteva zile până la cele mai mari reduceri din an! Ne vedem acolo! 

 

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!