Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Vocea Parului VOCEA PĂRULUI - Pudră decolorată VPLEX 2x 500g = 1000g - EXCLUSIV PENTRU SALON

Caracteristici generale:

 

Cod Produs: VP-DECO-2x500 Ai nevoie de ajutor? 0743199979 / 0720033996
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Bine ai venit în LUMEA DECOLORĂRII DE TOP a părului

Îți prezentăm cu mândrie Pudra decolorată VPLEX - VOCEA PĂRULUI - o soluție cu adevărat revoluționară destinată exclusiv uzului în saloanele de înfrumusețare. Cu o putere de deschidere de 9+ tonuri, această pudră decolorantă asigură o deschidere rapidă și protectivă, datorită tehnologiei VPLEX încorporate.

 

Cu o formulă echilibrată perfect, această pudră este potrivită pentru o gamă largă de tehnici de decolorare, cum ar fi decolorarea globală, șuvițele, tehnicile de balayage sau decapaj, fie că lucrezi cu folie sau la liber.

 

PRODUS EXCLUSIV PENTRU UZ PROFESIONAL ÎN SALOANELE DE ÎNFRUMUSEȚARE:

Dacă lucrezi în domeniul beauty, esti hairstylist sau coafeză, poti beneficia de prețurile speciale de profesionist completând FORMULARUL CLICK AICIDupă completarea formularului, un reprezentant VISUEL.RO va lua legătură cu tine pentru a-ți da acces la contul tău de profesionist beauty, urmand să ai acces LA PRETURILE SPECIALE.


Odată logat în contul de profesionist vei beneficia de prețuri speciale la toate produsele VOCEA PĂRULUI dar și la restul produselor profesionale de coafura din magazinul VISUEL.RO. Transformă-ți salonul și oferă cele mai bune servicii pentru clienții tăi cu produsele tratament VOCEA PĂRULUI.

 

Fii creativ! Folosește pudra decoloranta marca VP

Cu puterea sa de deschidere de 9+ tonuri, VOCEA PĂRULUI - Pudră decolorată VPLEX este alegerea perfectă pentru hairstyliștii dornici să creeze opere de artă pe păr. Cu deschidere rapidă și formula protectivă datorită tehnologiei VPLEX încorporate, această pudră îți permite să-ți duci creativitatea la un alt nivel. Fie că creezi șuvițe perfecte sau o decolorare globală uimitoare, această pudră este partenerul tău de încredere.

 

Amestecul perfect pentru REZULTATE EXCEPȚIONALE cu decolorantul VOCEA PARULUI

Pentru a obține rezultate excepționale, am pregătit un mod de utilizare simplu. Amestecă 50g de pudră decolorantă cu 100ml de oxidant cu volumele dorite într-un raport de amestec de 1:2. In funcție de tehnica pe care alegi sa o folosești, găsești  multe detalii de combinații pe ambalajul produsului.

 

Asigură-te că amestecul devine o cremă omogenă (amesteca cu o pensula de vopsit aproximativ 3 minute). Aplică pe păr și lasă să acționeze timp de aproximativ 60 de minute. Timpul de acțiune poate varia în funcție de tipul de păr și de nivelul de deschidere dorit. La final, clătește părul cu generozitate cu apă și folosește șamponul restructurat VOCEA PARULUI, apoi aplică masca de reconstrucție din aceeași gamă.

 

Atenție: acest produs NU este disponibil publicului larg și NU este destinat utilizării acasă. De aceea nu este afisat pretul produsului. Pretul este afisat doar daca ai creat cont de profesionist beauty in magazinul nostru. Este conceput pentru profesioniștii de top din saloanele de înfrumusețare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!