Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Crazy Color Vopsea de păr semi-permanenta par CRAZY COLOR - BURGUNDI

33,00 Lei

Caracteristici generale:

  • Culori: Pinkissimo, Burgundy, Ruby Rouge, Bordeaux, Black, Sky Blue, Hot Purple
  • Cantitate: 100ml
  • Produs importat din Italia
  • Garanție 24 luni
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: Se va comunica termenul în funcție de disponibilitatea oferită de producător. După ce plasezi comanda în cel mai scurt timp un reprezentant VISUEL.RO te va contacta telefonic și îți va oferi durata de livrare exactă.

Cod Produs: E67961 Ai nevoie de ajutor? 0743199979 / 0720033996
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Joacă-te cu culorile în cel mai îndrăzneț mod! Combină culorile dorite și obține rezultate incredibile. Oferă clientelor tale sau oferă-ți chiar ție un look impecabil și de impact. Deși este o vopsea semipermanentă, aceasta oferă standarde înalte de calitate. CRAZY COLOR pentru crazy hair și crazy days. Pentru zilele însorite de vară și pentru cele mai speciale momente din viața ta. Alege să fii în lumina reflectoarelor și să strălucești zi de zi.


Sunt ușor de folosit, se aplică direct pe păr, fără a fi necesar un amestec în prealabil cu oxidant. Culoarea rezistă și este puternică. Acest produs oferă creativitate ridicată stiliștilor din saloane.
 

Instrucțiuni de utilizare crema colorantă:

 

Înainte de aplicare, spălați părul. După șamponare, ștergeți părul cu ajutorul unui prosop. Aplicați CRAZY COLOR. Distribuiți culoarea uniform pe toată lungimea părului sau pe zonele pe care doriți să le colorați. Aplicați doar folosind mănuși de protecție. Așteptați 15-30 de minute pentru a acționa. Clătiți bine părul.
 

*Pentru culori intense și pline de viață, decolorați părul înainte. Nu folosiți produsul dacă ați avut în trecut reacții alergice la tatuajele henna sau alte reacții la colorarea părului. Vă recomandăm ca procedeul de decolorare să fie realizat de către un profesionist. În caz contrar, este necesară o atenție deosebită asupra unor instrucțiuni speciale pentru procesul de decolorare.


Crează-ți obiceiuri frumoase cu produse cosmetice profesionale.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!