CAMPANIA REDUCERE FLASH SALE: 25% REDUCERE la produsele cu preţul plin! Foloseste codul FLASH25 la finalizarea comenzii si reducerea se aplica automat la produsele cu pretul plin din cosul tau. Grăbeste-te, codul mai este valabil doar  

Labor Pro Uscător de păr profesional PUSH 2000

2 Review-uri
320,00 Lei

Caracteristici generale:

 

  • Material: soft-touch
  • Culoare: mov regal
  • Putere: 2000 W
  • Trepte de viteză: 2
  • Nivele de temperatură: 2
  • Funcție aer rece: DA
  • Comutator de aer rece: DA
  • Concentrator aer: DA (2 buc: unul mic, unul mare)
  • Greutate: 800 g
  • Lungime cablu: 2,5 m
  • Agațătoare: DA
  • Produs importat din Italia
  • Garanție: 12 luni
Stoc epuizat

Durata de livrare: Se va comunica termenul în funcție de disponibilitatea oferită de producător. După ce plasezi comanda în cel mai scurt timp un reprezentant VISUEL.RO te va contacta telefonic și îți va oferi durata de livrare exactă.

Cod Produs: B334 Ai nevoie de ajutor? 0743199979 / 0720033996
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (2)

Cu un design complet revizuit, uscătorul de păr PUSH 2000 este modern și elegant în același timp. Culoarea purpurie rafinată și profundă îl diferențiază de alte uscătoare de păr. Violetul este culoarea regilor. Ea sugerează luxul, bogăția și sofisticarea. Finisajul fin la atingere face utilizarea ușoară a instrumentului profesional, oferind o senzație delicată la atingere.
 

Potrivit pentru uz profesional dar și celor care doresc să se îngrijească acasă la fel ca în salon.
 

Dispune de 2 nivele de temperatură a aerului, 2 trepte de viteză și 1 comutator de aer rece. Uscătorul vine împreună și cu 2 accesorii, mai exact 2 concentratoare de aer pentru a concentra emisia de aer asupra părului în timpul uscării.
 

Pentru a reduce timpul de uscare, poți atașa unul dintre concentratoare. Avantajul designului modern pe care îl are este ca se poate manevra foarte ușor.

 

CURĂȚAREA GENERALĂ A USCĂTORULUI:

 

Se recomandă ca cel puțin o dată pe săptămână să efectuezi curățarea aparatului cu un material textil moale, umezit cu apă sau dezinfectant. Nu utiliza solvenți sau detergenți ABRAZIVI deoarece riști să zgârii carcasa uscătorului. Curățarea carcasei nu durează mai mult de 2-3 min.


Pentru a evita orice risc de electrocutare, NU curăță aparatul când este legat la o priză. Cel mai indicat este sa îl cureți când uscătorul este scos din priză.
 

IMPORTANT:

 

Uscătorul se folosește doar cu filtrul cu care vine din fabrică. Te rugăm să nu scoți acest filtru din uscător. Îl poți scoate doar pentru a-l curăța, dar apoi trebuie pus la loc. Filtrul a fost creat special pentru a proteja motorul, de aceea te rugăm sa fii responsabil, să îl folosești și să îl cureți întotdeauna, iar noi îți garantăm că acest uscător va avea viața lungă.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Florina Neacsu,

Sunt super încântată de acest uscător! Are un aspect foarte frumos, coloare intensă, plăcut la atingere(are un material numit SOFT TOUCH, ca o catifea - dar nu e catifea). In plus imi place ca este puternic si are cablul lung.

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Anemona Vlasin,

Detin acest uscator de par de aproximativ jumatate de an, timp in care nu ma dezamagit niciodata. Usuca foarte bine paru, este extrem de puternic, materialele din care este fabricat sunt de foarte buna calitate
pana si cutia in care este ambalat
arata super profi:). Are 2 trepte de viteza foarte uitle si 2 trepte de temperatura. Cablul de alimentare este foarte lung potrivit si daca nu ai priza in apropriere de bancul de lucru. Bravo pentru asa produse. Nota 10*

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!