Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Martinelia Lipgloss copii SNOWBALL BEAR - Martinelia - Struguri

24,00 Lei

Caracteristici generale:

 
  • Produs profesional
  • Disponibil în 4 arome: vanilie, capsuni, struguri, cocos
  • Gramaj: 5.8 ml
  • Potrivit pentru: hidratarea buzelor, stralucire
  • Ingrediente: naturale
  • Produs fabricat în Italia
Aromă:
Stoc epuizat

Durata de livrare: Se va comunica termenul în funcție de disponibilitatea oferită de producător. După ce plasezi comanda în cel mai scurt timp un reprezentant VISUEL.RO te va contacta telefonic și îți va oferi durata de livrare exactă.

Cod Produs: MA003S Ai nevoie de ajutor? 0743199979 / 0720033996
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Cauți modul perfect pentru a hidrata buzele copiilor în perioada rece și nu numai? Acest balsam de buze oferă o senzație de catifelare și un plus de strălucire buzelor. Este perfect pentru fetițele care vor să arate cât mai bine și să se simtă cât mai bine. Este disponibil în 4 arome: vanilie, căpșuni, struguri și cocos. Este delicat cu pielea buzelor chiar și în zilele cu vânt sau foarte friguroase. Este fabricant din ingrediente naturale și răspunde nevoilor tuturor micilor domnișoare.  
 

Cum poți comanda luciul de buze pentru fetițe? 

În primul rând, dacă dorești să achiziționezi acest produs de make-up pentru fetița ta, alege aroma care îi place cel mai mult și achiziționeaz-o prin intermediul platformei Visuel.ro. Dacă deții un magazin de cosmetice sau de articole pentru copii să îți dorești să ai un astfel de produs, alege să comanzi expozitorul pentru luciurile de buze. Acesta conține 24 de bucăți, câte 6 bucăți din fiecare aromă: vanilie, căpșuni, struguri și cocos. Obține o ofertă personalizată pentru magazinul tău. 
 

Marinelia și Visuel.ro - obiceiuri frumoase pentru copilul tău 

Împreună cu brandul Martinelia, fetița ta se simte frumoasă în orice moment al zilei. Îți oferim produse realizate din ingrediente naturale, care hidratează pielea și îi oferă un aspect strălucitor o perioadă îndelungată. Descoperă trusele pentru machiaj, trusele pentru manichiură, lipglossurile sau bombele pentru baie destinate domnișoarelor. 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!