Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Labor Pro Elite Perie de păr rotundă termică - InFusion - Labor Elite - diametru 43 mm

1 Review
91,00 Lei

Caracteristici generale:   

 

  • Produs profesional
  • Potrivit pentru: coafor, salon înfrumusețare
  • Utilizare: uscare, stilizare
  • Diametre disponibile: 25 mm, 31 mm, 43 mm
  • Material: fibre speciale de nylon anti-electrizat
  • Ionizantă: DA - oferă luciu părului
  • Termică: DA - păstrează căldura si ajută la coafare
  • Produs importat din Italia
Marime:
Stoc epuizat

Durata de livrare: Se va comunica termenul în funcție de disponibilitatea oferită de producător. După ce plasezi comanda în cel mai scurt timp un reprezentant VISUEL.RO te va contacta telefonic și îți va oferi durata de livrare exactă.

Cod Produs: LE680 Ai nevoie de ajutor? 0743199979 / 0720033996
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)

Toate ne dorim ca părul nostru să arate cât mai bine atunci când îl aranjăm, iar pentru asta trebuie să alegem peria de coafat potrivită. Peria rotundă pentru păr – InFusion – Labor Elite este soluția perfectă pentru o stilizare ca la carte și pentru a avea un control maxim asuprea coafurii noastre. 

 

De ce să alegi peria de păr termică InFusion de la brandul Labor Elite?

 

Cu toții ne dorim calitate, iar asta este ceea ce oferă peria termică pentru păr InFusion produsă de brandul premium Labor Elite. Această firmă italienească cu 50 de ani experiență în domeniul de beauty cu siguranță va reuși să îți ofere ceea ce ai nevoie prin peria cilindrică pentru păr. Prin eleganța sa depășește standardele unei perii de păr obișnuite, iar cu ajutorul uscătorului de păr te ajută să realizezi coafuri mai rapid, mai natural și care durează mai mult. 

 

Cu ce alte produse de coafat se potrivește peria de păr InFusion?

 

Pentru a-ți face experiența utilizării acestei perii cât mai plăcută, îți propunem să o folosești împreună cu Spray-ul de protecție termică, care ajută la prevenirea deteriorării premature a firului de păr. Acesta trebuie utilizat într-o cantitate mica, deoarece are o acțiune rapidă și puternică. Pe lângă peria rotunda de coafat te-ar mai putea ajuta și clipsurile pentru păr, care vin în ajutorul tău pentru a îmblânzi părul buclucaș care nu stă locului. Uscătorul de păr compact Labor Pro Elite este o altă recomandare care poate fi folosit împreună cu peria de coafat. Pe lângă cele 3 opțiuni de temperatură de care dispune, aceasta vine și cu un buton de aer rece care te va ajuta să finisezi look-ul pe care ți-l dorești. 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Andresecu Diana,

Am cumparat aceasta perie de pe siteul VISUEL.RO calitate pret foarte bun. O am de ceva timp se comporta foarte bine, poti intinde sau aranja parul fie el scurt, mediu sau lung. Fiind folosita in fiecare zi eu zic ca isi merita banii. RECOMAND.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!