CAMPANIA REDUCERE FLASH SALE: 25% REDUCERE la produsele cu preţul plin! Foloseste codul FLASH25 la finalizarea comenzii si reducerea se aplica automat la produsele cu pretul plin din cosul tau. Grăbeste-te, codul mai este valabil doar  

Labor Pro Pelerină pentru tuns PRINCE OPACO - ROSU

63,00 Lei

Caracteristici principale:


  • Produs profesional
  • Potrivită pentru: tunderea părului
  • Material: 100% poliester
  • Dimensiuni: 120 x 140 cm
  • Închidere cu: capse
  • Culori disponibile: albastru marin, vișiniu, magenta, albastru închis, albastru, roșu, alb, negru
  • Produs importat din Italia

  •  
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: Se va comunica termenul în funcție de disponibilitatea oferită de producător. După ce plasezi comanda în cel mai scurt timp un reprezentant VISUEL.RO te va contacta telefonic și îți va oferi durata de livrare exactă.

Cod Produs: A007M Ai nevoie de ajutor? 0743199979 / 0720033996
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

8 culori electrizante care te vor ajuta să ieși în evidență ori de câte ori îți dorești. Completează-ți cu succes salonul de coafură cu o culoare vibrantă și puternică. Ești pasionată de tuns și îți dorești să surprinzi clienții? Adaugă pelerina pentru tuns PRINCE pe lista ta de dorințe. Mărimea sa permite utilizarea pentru adulți, indiferent de tipul de coafură și de lungimea părului: 120 x 140 cm. 

 

De ce să alegi pelerina de tuns PRINCE OPACO? 

 

Calitatea superioară este principalul avantaj al acestei pelerine. Fiind confecționată dintr-un material rezistent, o poți utiliza chiar și la temperaturi extreme (uscător, placă, ondulator), dar și în preajma produselor cosmetice pentru îngrijirea părului. Materialul este unul ușor, plăcut la atingere și confortabil la purtare. Culorile plăcute, 8 la număr, completează cu succes stilul oricărui salon. În plus, poți alege nuanța pe care o consideri potrivită stilului tău. Dimensiunea mare va acoperi hainele clientelor, pentru a evita căderea firelor de păr nedorite.  

 

Ce produse mai ai nevoie pentru a realiza tunsori reușite? 

 

Pentru ca trusa de ustensile să fie completă, atunci când lucrezi într-un salon de înfrumusețare vei mai avea nevoie și de câteva accesorii. Primul pe listă este, desigur, o foarfecă de tuns profesională. Te va ajuta să creezi tunsori inedite și să ai rezultate de excepție. Pentru volum și personalitate, adaugă și o foarfecă pentru filat. Nu uita de un pieptăn profesional care te ajută în orice moment al zilei. 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!