CAMPANIA REDUCERE FLASH SALE: 25% REDUCERE la produsele cu preţul plin! Foloseste codul FLASH25 la finalizarea comenzii si reducerea se aplica automat la produsele cu pretul plin din cosul tau. Grăbeste-te, codul mai este valabil doar  

Labor Pro Pensetă pentru sprâncene BE BEAUTY

56,00 Lei

Caracteristici generale:

 
  • Produs profesional
  • Cap: oblic
  • Potrivit pentru: pensat sprâncene
  • Dedicat pentru: profesoniștii în domeniul beauty (cosmeticiană, artist sprâncene) sau pentru uzul personal în propria casă
  • Lungime: 9,2 cm
  • Design-uri disponibile: 4 modele, alege care îți place
  • Produs fabricat în Italia
Model:
Stoc epuizat

Durata de livrare: Se va comunica termenul în funcție de disponibilitatea oferită de producător. După ce plasezi comanda în cel mai scurt timp un reprezentant VISUEL.RO te va contacta telefonic și îți va oferi durata de livrare exactă.

Cod Produs: H374TS Ai nevoie de ajutor? 0743199979 / 0720033996
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Sprâncenele sunt un accesoriu definitoriu pentru orice doamnă sau domnișoară. Din acest motiv, îngrijirea lor trebuie făcută cu o deosebită atenție și minuțiozitate.  Pentru un contur perfect poți apela cu succes la un profesionist. Dacă însă creativitatea este punctul tău forte, poți alege să te pensezi de acasă. Folosind produse profesionale poți obține rezultate ca la salon, din confortul casei. Pentru ca ritualul de înfrumusețare să fie complet, îți recomandăm să te informezi cu atenție înainte de a te pensa. Astfel poți afla sfaturi și trucuri de la profesioniștii din domeniu. 
 

De ce să alegi penseta profesională BE BEAUTY? 

 

O pensetă profesională este accesoriul de care nu trebuie să duci lipsă. Cu ajutorul ei poți obține rezultatele mult dorite. Fiind potrivită chiar și pentru saloanele de înfrumusețare, acest tip de pensetă se poate folosi cu ușurință, având un design ergonomic, dintr-un material de calitate și un aspect îndrăzneț. Unul din avantajele cele mai importante ale acestei pensete este smulgerea firelor. Datorită capătului performant, un fir de păr nu va fi rupt, ci smuls. Din acest motiv, pensatul va deveni momentul tău de răsfăț preferat. Capătul oblic te va ajuta să iei chiar și firele de păr mai mici pentru ca sprâncenele tale să fie perfect de fiecare dată.  

 

Ce alte produse te ajută pentru a-ți crea sprâncenele perfecte? 

 

Deși penseta este personajul principal în acest film, pentru rezultate de lungă durată vei avea nevoie și de alte produse profesionale. Unul dintre acestea este, desigur, vopseaua de sprâncene. Alege de aici nuanța care se potrivește cel mai bine tenului tău și aplic-o fie acasă, fie la salon. Respectă timpul recomandat pe ambalaj precum și instrucțiunile de utilizare pentru a-ți asigura culoarea dorită. De asemenea, nu uita să amesteci vopseaua cu oxidantul necesar (proporțiile sunt menționate pe fișa de instrucțiuni). Astfel, culoarea se va menține mai mult timp. Dacă îți dorești ca sprâncenele tale să fie aranjate și pline de volum mereu, îți recomandăm un kit de laminare pentru sprâncene. Descoperă  mai multe informații despre el aici. 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!