Upgrade Concept Uscător de păr Alpha Compact - Upgrade

525,00 Lei

Caracteristici generale:

 

 • Produs profesional
 • Putere: 2000 W
 • Greutate: 370 g
 • Trepte de viteză: 2
 • Nivele de temperatură: 3 
 • Funcție aer rece: DA
 • Comutator de aer rece: DA
 • Concentrator aer: DA (2 buc: unul mic, unul mare)
 • Lungime cablu:  3 m
 • Agățătoare: DA
 • Putere mare cu un consum redus de energie
 • Produs importat din Italia
 • Garanție: 12 luni
Stoc epuizat

Durata de livrare: Se va comunica termenul în funcție de disponibilitatea oferită de producător. După ce plasezi comanda în cel mai scurt timp un reprezentant VISUEL.RO te va contacta telefonic și îți va oferi durata de livrare exactă.

Cod Produs: UG106E Ai nevoie de ajutor? 0743199979 / 0720033996
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Video (1)
 • Review-uri (0)

Inovație pentru frumusețe este conceptul sub care s-a lansat marca de produse Upgrade. Noua dimensiune a hairstyling-ului se recomandă prin tehnologie, muncă constantă, perfecționare și atenție deosebită. Toate tehnologiile înalte Upgrade sunt acum disponibile într-un singur produs: uscătorul de păr Alpha Compact.

Pentru profesioniști, ultra-ușor și ultra-compact. Ideal pentru saloanele de coafură, pentru persoanele care sunt mereu în mișcare. Designul său ergonomic și finisajul Soft ani-alunecare îl recomandă ca fiind un instrument confortabil.
uscator de par

 

O linie completa de uscătoare de păr profesionale care asigură o finisare perfectă la jumătate din timpul petrecut în mod normal. Tehnologia avansata și design-ul ergonomic garantează un control mai bun al uscării, un aspect perfect și rezultate impecabile. Din cercetarea celor de la LABOR PRO au fost create uscătoarele de păr din gama ALPHA. Ele se recomandă printr-un control mai bun în utilizare, aspect perfect și rezultate durabile. Modalitatea prin care a fost conceput îl descrie ca fiind ușor, puternic și silențios. Dă frâu liber imaginației și îmbunătățește definirea stilizării.

 

Caracteristicile UPGRADE ALPHA COMPACT:

 

Motorul pe inducție exclusiv Upgrade Long live pe curent continuu DC asigură peste 1000 de ore de munce cu produsul. În același timp, prestațiile înalte duc la un consum scăzut de energie și 2000 de watt de putere efectivă. Produsul are 2 viteze de ieșire a aerului, un jet de aer rece și un finisaj soft anti-ardere și anti-alunecare. Produsul se remarcă prin design-ul compact și ușor de manevrat. Ușurează munca hairstilistului care îl va folosi pentru rezultate impecabile, deoarece este primul uscător de păr ultra ușor: doar 370g! Dacă vorbim din punct de vedere statistic este cu 30% mai ușor decât alte tipuri de uscătoare de păr din comerț. Față de AlphaCode, acest model este, din punct de vedere al designului, mult mai echilibrat. Din acest punct de vedere, este recomandat pentru femeile din domeniul haistylingului. 

 

Dispune de buton de aer rece care se recomandă a fi apăsat doar atunci când este nevoie. Acesta NU se ține apăsat continuu, deoarece se poate defecta. Dacă doriți să lucrați mai mult timp cu o caldură mai mică, atunci setați treapta de caldură la una mai joasă. Dacă aparatul se defectează din cauza faptului că este folosit necorespunzător, din păcate GARANȚIA nu poate acoperi costul reparației. Folosindu-l corect și cu responsabilitate, vă garantăm că acest uscător va avea viața lungă și vă va fi un ajutor de nădejde.

 

 

CURĂȚAREA GENERALĂ A USCĂTORULUI:

 

Se recomandă ca cel puțin o dată pe săptămână să efectuași curățarea aparatului cu un material textil moale, umezit cu apă sau dezinfectant. Nu utilizați solvenți sau detergenți ABRAZIVI deoarece riscați sa zgâriați carcasa uscătorului. Curățarea carcasei nu durează mai mult de 2-3 min.
 

Pentru a evita orice risc de electrocutare, NU curățați aparatul când este legat la o priză. Cel mai indicat este sa îl curățați când uscătorul este scos din priză.

 

CURĂȚAREA FILTRULUI USCĂTORULUI:

 

Pentru ca performanțele aparatului să fie optime de-a lungul timpului, se recomandă curățarea cu regularitate a filtrului.

În cazul utilizării intense și continue a uscătorului se recomandă curățarea zilnică a filtrului. Nu durează mai mult de 4-5 minute. Dacă uscătorul nu este folosit intens în salon atunci se recomandă curățarea filtrului la 2-3 zile. În cazul în care uscătorul este achiziționat pentru uzul personal în propria casă se recomandă curățarea filtrului 1 dată pe lună.
 

Desfaceți cu grijă capacul de la spatele uscătorului, scoateți filtrul, clătiți-l sub un jet de apă călduță iar apoi uscați-l cu un material textil uscat. Filtrul fiind creat dintr-un material impermeabil, se va usca rapid și ușor.

 

IMPORTANT:

Să NU folosiți uscătorul FĂRĂ FILTRU, crezând că va trage mai tare. Această informație este una eronată și nu va face decât să defecteze într-un timp scurt uscătorul deoarece firele de păr și alte scame vor ajunge direct la motor și îl vor bloca, respectiv defecta. Dacă se constată că aparatul s-a defectat din această cauză, din păcate GARANȚIA nu va acoperi costurile reparației.

Filtrul a fost creat special pentru a proteja motorul, de aceea vă rugăm să fiți responsabili, să îl folosiți și să îl curățați întotdeauna, iar noi vă garantăm că acest uscător va avea viața lungă.
 

VIDEO PREZENTARE  uscator de par ALPHA COMPACT UPGRADE:


 


 

Acest produs este importat din Italia și face parte din gama superioară UPGRADE. Născută din experiența de peste 50 de ani a celor de la LABOR PROUpgrade redefinește noua dimensiune a hairstyling-ului. Tehnologia de ultimă generație te ajută pe tine, ca profesionist, să te perfecționezi, folosind produse performante. Pune în evidență frumusețea părului și îmbunătățește experiența stylingului din saloane, scene și backstage-uri.

 

UPGRADE ALPHA: Revoluția uscătoarelor de păr a început! Motor puternic long live, economisire de energie, finisaj soft, design compact. Exprimă-ți creativitatea în coafuri fabuloase și de impact, cu rezultate perfecte și de durată.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!