Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Martinelia Sclipici pentru corp UNICORN - Martinelia - Verde

33,00 Lei

Caracteristici generale:

 

 

  • Produs profesional
  • Disponibil în 4 culori: mov, roz, rosu, verde
  • Gramaj: 16 gr
  • Potrivit pentru: stralucirea pielii
  • Ingrediente: naturale
  • Produs fabricat în Italia
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: Se va comunica termenul în funcție de disponibilitatea oferită de producător. După ce plasezi comanda în cel mai scurt timp un reprezentant VISUEL.RO te va contacta telefonic și îți va oferi durata de livrare exactă.

Cod Produs: MA007V Ai nevoie de ajutor? 0743199979 / 0720033996
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Cauți un sclipici de corp pentru fetița ta? Îți prezentăm roll-on-urile colorate, într-un ambalaj jucăuș cu unicorni, perfect pentru petrecerile de copii sau pentru vacanțele în familie. Acest model de sclipici pentru corp sunt concepute pentru a fi folosite chiar și de copii, direct pe piele. Datorită faptului că au la bază doar ingrediente naturale, nu provoacă iritații sau alergii. Disponibile în 4 culori vibrante: mov, roz, roșu și verde. Oferă un finisaj profesional, din confortul casei, de fiecare dată când sunt aplicate pe piele.  
 

Cum poți achiziționa sclipiciul pentru corp

Te pregătești de o aniversare magică sau îți dorești puțină strălucire, roll-urile cu unicorn sunt soluția ideală pentru fetița ta. Achiziționează culoarea ei preferată direct din website-ul Visuel.ro. Dacă ai un magazin cu produse pentru copii sau de produse cosmetice, comandă stativul format din 24 de bucăți, câte 6 din fiecare culoare.  
 

Marinelia și Visuel.ro - obiceiuri frumoase pentru copilul tău 

Împreună cu brandul Martinelia, fetița ta se simte frumoasă în orice moment al zilei. Îți oferim produse realizate din ingrediente naturale, care hidratează pielea și îi oferă un aspect strălucitor o perioadă îndelungată. Descoperă trusele pentru machiaj, trusele pentru manichiură, lipglossurile sau bombele pentru baie destinate domnișoarelor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!