Transport GRATUIT la comenzi de minim 350 lei.

Labor Pro Perie de păr detangler EMOJI

1 Review
35,00 Lei 27,00 Lei

Caracteristici generale:   

 
  • Produs profesional
  • Potrivit pentru: coafor, salon înfrumusețare
  • Utilizare: descâlcire
  • Produs importat din Italia
Model:
Stoc epuizat

Durata de livrare: Se va comunica termenul în funcție de disponibilitatea oferită de producător. După ce plasezi comanda în cel mai scurt timp un reprezentant VISUEL.RO te va contacta telefonic și îți va oferi durata de livrare exactă.

Cod Produs: C775S Ai nevoie de ajutor? 0743199979 / 0720033996
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)

Dorești un accesoriu care să-ți însenineze zilele de fiecare data când îl privești? Dar dacă ți-am spune că acesta nu este un accesoriu obișnuit? Ci o perie de păr cu un design jovial menit să-ți aducă zâmbetul pe buze. Peria de păr detangler EMOJI este accesoriul perfect pentru rutina ta de beauty. Având perii scurți și foarte flexibili se transformă ușor într-o perie de descâlcit foarte utilă. Aceasta te va ajuta să descâlcești chiar și cel mai încăpățânat păr. 

 

Cu ce se deosebește peria DETANGLER de o perie normală?

 

Peria de păr detangler EMOJI se diferențiază de o perie normală prin design-ul său jucăuș ancorat în realitatea cotidiană unde emoji-urile sunt o parte esențială a conversațiilor de zi cu zi. Vârfurile sale rotunjite curg delicat prin păr, descâlcindu-l și pe cel mai încăpățânat, masând totodată scalpul. Această perie de păr poate fi folosită atât pe părul umed, cât și pe cel uscat fiind ideală  și pentru părul sensibil. Obține o coafură de efect într-un timp scurt, fără efort.

 

Câte modele de design sunt disponibile la peria de descâlcit DETANGLER EMOJI?

 

Pentru peria DETANGLER sunt disponibile 12 modele de design colorate cu diverse emoji-uri pregătite pentru a-ți înveseli ziua de fiecare dată când o folosește. Fie că alegi un smiley face sau un zâmbăreț cu mustață, peria de păr va fi gata să-ți descâlcească părul rebel.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Mihaela Cornea,

Vaiiii.... cat este de suuper aceasta perie, am cumparat-o pentru nazdravana mea care in fiecare zii face "scandal" la pieptanat. Pot spune ca aceasta perie m-a salvat. Va super recomanda!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!