CAMPANIA REDUCERE FLASH SALE: 25% REDUCERE la produsele cu preţul plin! Foloseste codul FLASH25 la finalizarea comenzii si reducerea se aplica automat la produsele cu pretul plin din cosul tau. Grăbeste-te, codul mai este valabil doar  

Jorgen Perie de păr pentru coafat cu 9 rânduri - MOV

1 Review
80,00 Lei

Caracteristici generale:   

 
  • Produs profesional
  • Potrivit pentru: coafor, salon înfrumusețare
  • Utilizare: uscare, coafare, stilizare
  • Produs importat din Italia
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: Se va comunica termenul în funcție de disponibilitatea oferită de producător. După ce plasezi comanda în cel mai scurt timp un reprezentant VISUEL.RO te va contacta telefonic și îți va oferi durata de livrare exactă.

Cod Produs: C658M Ai nevoie de ajutor? 0743199979 / 0720033996
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)

Peria de păr JORGEN este confecționată din silicon, iar cu cele 9 rânduri ale sale permit o coafare perfectă și a celui mai rebel păr. Aceasta permite un flux de aer cu până la 50% mai mare ajutând astfel la o uscare mai rapidă lăsând părul moale și mătăsos. Este potrivită pentru toate tipurile de păr, iar forma sa ergonomică oferă o mânuire confortabilă. Dacă părul tău este rebel, aceasta este peria de styling potrivită, datorită faptului că are efect antistatic. Peria de păr pentru coafură Jorgen este alegerea potrivită pentru salonul tău de înfrumusețare ajutându-te atât la partea de frizerie, cât și la cea de coafură. 

 

În câte culori este disponibilă peria profesională JORGEN?

 

Peria de silicon JORGEN este disponibilă într-o varietate de culori care te vor ajuta să alungi monotonia: roz, mov, negru.

 

Cu ce alte produse de coafat se potrivește peria de păr JORGEN?

 

Din portofoliul nostru îți recomandăm fixativul EXTRA FORTE Centro Azzurro care nu lasă reziduuri și care oferă volum și strălucire părului pentru întreaga zi. Totodată, o potrivire perfectă poate fi cu uscătorul profesional pentru păr cu funcție de ionizare cu un motor mai puternic ce te va ajuta la o uscare mai rapidă a părului. Toate aceste produse pot fi utilizate cu succes în orice frizeriecoafor sau salon de înfrumusețare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Cotoaba Daniela,

Un produs foarte bun, usor de manevrat, care da rezultate excelente.Parul nu se electrizeaza, devine mai suplu si matasos.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti LUNI - VINERI: 8:00 - 16:00

0743199979 0720033996 contact@visuel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!